counter

Πως θα βαφτίσουν την κόρη τους; Πόσα κιλά πήρε η παρουσιάστρια στην εγκυμοσύνη;

Πως θα βαφτίσουν την κόρη τους; Πόσα κιλά πήρε η παρουσιάστρια στην εγκυμοσύνη;
Πως θα βαφτίσουν την κόρη τους; Πόσα κιλά πήρε η παρουσιάστρια στην εγκυμοσύνη;

Μαριέττα Χρουσαλά

Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Κυριολεκτικά στην τελική ευθεία βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά. Το πότε τελικά θα έρθει στον κόσμο η κόρη της, αποτελεί το καθημερινό τρυφερό θέμα συζήτησης με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις φίλες της Δούκισσα Νομικού, Έλλη Κοκκίνου και Δέσποινα Καμπούρη.

Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή αφού απο μέρα σε μέρα, ώρα σε ώρα ο γιατρός της την περιμένει στο μαιευτήριο. Αν δεν έχει γεννήσει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου τότε πιθανότατα να κάνει προγραμματισμένο ραντεβού αφού θα έχει μπεί στον 10ο μήνα!

Η μικρή κυρία Πατίτσα έχει πάρει θέση τοκετού, αλλά παρά τη γιόγκα και το περπάτημα χιλιομέτρων ακόμη δεν έχει αποφασίσει να κάνει την εμφάνισή της . Όπως λέει η Μαριέττα χαριτολογώντας στους φίλους της "Έχω την αίσθηση ότι αν κοιτάξω κάτω, θα δω το κεφάλι της"!

Η Μαριέττα αυτούς τους 9 μήνες έχει πάρει μόνο 7,5 κιλά, αφού σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρόσεχε τη διατροφή της. Έτρωγε λαχανικά, φρούτα, θαλασσινά, κοτόπουλο, μοσχάρι και έπινε φυσικούς χυμούς. Μάλιστα, δεν σταμάτησε να αθλείται κάνοντας ήπιας μορφής άσκηση.

Το όνομα της μικρής είναι κάτι που φαίνεται να απασχολεί το ζευγάρι αλλά είναι κάτι που θα το αποφασίσουν αφου γεννηθεί. Το ζευγάρι θα ακολουθήσει τον παραδοσιακό δρόμο και θα διαλέξει ανάμεσα από τα ονόματα των γονιών του Λέοντα, Μαριγώ και Σπύρος και των γονιών της Μαριέττας, Αγλαία και Κωνσταντίνος. Πιθανόν να γίνει ένας συνδυασμός δύο ονομάτων ώστε να προκύψει ένα όνομα που να της ταιριάζει. Πάντως, όπως λέει η ίδια η Μαριέττα στους φίλους της "Σε όποιο όνομα κι αν καταλήξουμε θα το μετατρέψουμε λίγο. Να γίνει πιο εντός εποχής μας, πιο παιχνιδιάρικο".

Διαβάστε τα tweets που ανταλλάσει με τους φίλους της εν αναμονή του ερχομού της κόρης της. Όπως επισημαίνουν οι φίλοι της ούτε οι ταινίες αγωνίας και περιπέτειας που βλέπει δεν την έχουν κάνει να γεννήσει!

 

Χρουσαλά TWEETS Χρουσαλά tweets

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR