counter

Πωλείται το σπίτι του Elvis Presley

Πωλείται το σπίτι του Elvis Presley
Πωλείται το σπίτι του Elvis Presley

Το σπίτι του Elvis Prisley- το υπερπολυτελές θέρετρο στο Palm Springs, στο οποίο πέρασε τον μήνα του μέλιτος ο Elvis με την Priscilla- είναι διαθέσιμο προς πώληση. Συγκεκριμένα το “The House Of Tomorrow”- όπως το είχαν ονομάσει οι ιδιοκτήτες του -αποτελείται από τρεις ορόφους και είναι διακοσμημένο στο εσωτερικό του, με γυαλί και πέτρα. Διαθέτει τέσσερα δωμάτια και πέντε μπάνια, ενώ από τα μεγάλα παράθυρα μπορείς να έχεις θέα τα βουνά της Santa Rosa στην κοιλάδα Coachella.

Όσο για τις εξωτερικές παροχές; Το σπίτι του Elvis Prisley διαθέτει πισίνα, γήπεδο τένις, ένα μικρό stage -για όσους θέλουν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη του- κήπο με λαχανικά και φρούτα. Για να το αποκτήσει κάθε ενδιαφερόμενος, θα πρέπει να καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το σπίτι του Elvis Prisley σήμερα, είναι ένα μουσείο ανοιχτό για τους τουρίστες, ενώ όποιος το αγοράσει θα αποκτήσει και συλλεκτικά αντικείμενα του Elvis Prisley , συμπεριλαμβανομένων φωτογραφίες του γάμου του ζευγαριού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR