counter

Πτώση Canadair: To μοιραίο αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του (φωτογραφία-ντοκουμέντο)

Πτώση Canadair: To μοιραίο αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του (φωτογραφία-ντοκουμέντο)
Πτώση Canadair: To μοιραίο αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του (φωτογραφία-ντοκουμέντο)

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο λόγος για τον 34χρονο σμηναγό, Χρήστο Μουλά και τον 27χρονο ανθυποσμηναγό, Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Τρίτης στην Κάρυστο, μετά την πτώση του Canadair.

«Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΓΕΑ.

Την ίδια στιγμή, ο χρήστης του Twitter @Stam_Pittas, φέρεται να απαθανάτισε το μοιραίο Canadair, λίγο μετά την απογείωσή του από τη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Διαβάστε επίσης: Kάρυστος: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση φίλης του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η φωτογραφία τραβήχτηκε περίπου ένα τέταρτο μετά τις 11 το πρωί, την ώρα που το Canadair κατευθυνόταν προς την Κάρυστο, όπου και συνετρίβη.

«H τραγική ειρωνεία... Τους τράβηξα πάνω από την Χαλκίδα στις 11.14 έχοντας αφήσει πίσω τους την Ν. Αγχίαλο και κατευθυνόμενοι προς Κάρυστο... Χρήστο, Περικλή τα λόγια είναι φτωχά τώρα... (Ο λογαριασμός θα μείνει επί τριήμερο ανενεργός ως ελάχιστη ένδειξη τιμής στα παλικάρια που χάσαμε σήμερα)» αναφέρει η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες.

Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR