counter

Πτώση Canadair: Συγκλονίζει ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά - "Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες…"

Πτώση Canadair: Συγκλονίζει ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά - "Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες…"
Πτώση Canadair: Συγκλονίζει ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά - "Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες…"

Στο πένθος έχει βυθιστεί το πανελλήνιο μετά τον θάνατο των δύο πιλότων του μοιραίου Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο το μεσημέρι της Τρίτης (25/07), δίνοντας σκληρή μάχη με το μέτωπο των πυρκαγιών.

Ο ξάδερφος του κυβερνήτη του αεροσκάφους, Σμηναγού, Χρήστου Μουλά, Γιώργος Κορνελάκης, τον αποχαιρέτησε, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Kάρυστος: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση φίλης του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη

«Τόσο μικρός αλλά πρόλαβες με το μυαλό σου, την καλοσύνη σου, την σπιρτάδα σου να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου, όλοι μας έχουμε τεράστια ανάγκη τέτοιας ανθρωπιάς και τέτοιας ενέργειας στις ζωές μας!!! Ξάδερφε θα σε θυμάμαι πάντα!!! Ήρωας που έπεσε στο καθήκον για την πατρίδα!!! Σ αγαπώ!!!!» έγραψε ο ξάδερφος του Χρήστου Μουλά.

Το μήνυμα του Δημάρχου Χανίων

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την πτώση του πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair στην Κάρυστο εν ώρα καθήκοντος και τον τραγικό χαμό των δύο πιλότων, Χρήστο Μούλα και Περικλή Στεφανίδη, αναφέρει: «Η Ελλάδα σήμερα πενθεί την απώλεια δύο νέων εν ενεργεία πιλότων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα και που με αυτοθυσία κλήθηκαν να εκπληρώσουν το καθήκον τους, λαμβάνοντας μέρος σε κατασβέσεις πυρκαγιών που εδώ και μέρες μαίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Ο Χανιώτης κυβερνήτης του αεροσκάφους Χρήστος Μούλας και ο συγκυβερνήτης του, Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους ενώ βρίσκονταν στην «πρώτη γραμμή» για να προστατεύσουν και να προφυλάξουν από τη μανία της φύσης, ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και περιοχές ολόκληρες.

Η τοπική κοινωνία των Χανίων και ο Δήμος Χανίων, στεκόμαστε βαθιά συντετριμμένοι απέναντι στην τραγωδία αυτή, που στέρησε, τόσο άδικα και τόσο νωρίς, τη ζωή αυτών των δύο νέων ανθρώπων.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, θέλω να εκφράσω στις οικογένειες των πεσόντων τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια. Αθάνατοι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR