counter

Πρωταγωνίστρια του “Ευτυχισμένοι Μαζί” εξομολογείται: “Δεν πέρασα καλά στη σειρά”

Πρωταγωνίστρια του “Ευτυχισμένοι Μαζί” εξομολογείται: “Δεν πέρασα καλά στη σειρά”
Πρωταγωνίστρια του “Ευτυχισμένοι Μαζί” εξομολογείται: “Δεν πέρασα καλά στη σειρά”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη, “φλΕΡΤ”, στην κρατική τηλεόραση βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης  η Ιωάννα Πηλιχού .

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί” και αποκάλυψε πως δεν περνούσα καλά το διάστημα της προβολής της.

“Δεν πέρασα καλά τότε… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα. Δεν το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, «μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα» αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο. Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ιωάννα Πηλιχού για την συμμετοχή της στη σειρά Ευτυχισμένοι μαζί”:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR