counter

Πρωταγωνίστρια από τη σειρά "Βασιλιάδες", εγκατέλειψε την Ελλάδα και άλλαξε επάγγελμα

Πρωταγωνίστρια από τη σειρά "Βασιλιάδες", εγκατέλειψε την Ελλάδα και άλλαξε επάγγελμα
Πρωταγωνίστρια από τη σειρά "Βασιλιάδες", εγκατέλειψε την Ελλάδα και άλλαξε επάγγελμα

Για τις αλλαγές στη ζωή της, μίλησε η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη, στην εφημερίδα Espresso. Η ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στους Βασιλιάδες του Mega,  περιγράφει το ατύχημα που είχε, αλλά και τα επαγγελματικά της όνειρα για το μέλλον.

«Δεν ζω πια στην Ελλάδα. Ήρθα πριν από δύο μέρες. Καμιά φορά ξεκινάς για κάπου και καταλήγεις κάπου αλλού. Έτσι κι εγώ! Όταν τελείωσε η σειρά, εξαιτίας της κρίσης ξεκίνησα για Μυτιλήνη όπου ζουν οι γονείς μου, αλλά δεν κάθισα για πολύ, καθώς η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια» εξομολογείται.

Η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη περιγράφει για το ατύχημα που είχε: «Πήγα στο Λονδίνο για μια κηδεία και από μια τυχαία συζήτηση έκανα τα χαρτιά μου για μεταπτυχιακό στο Drama School of London και με πήραν. Είχα υποτροφία για έξι μήνες. Όμως, πάνω που πίστευα ότι όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους, έπαθα ένα ατύχημα. Χτύπησα τον αυχένα μου και έπρεπε να μείνω σε ακινησία. Έτσι επέστρεψα στη Μυτιλήνη. Και τότε ήταν που ανακάλυψα ένα πρόγραμμα γιόγκα για ανθρώπους που έχουν υποστεί τραυματισμούς. Στην αρχή το παρακολούθησα για προσωπική μου... χρήση και τελικά έγινα δασκάλα του προγράμματος. Πήγα να δω την αδερφή μου στη Σόφια κι αυτό ήταν... Θυμήθηκα τον λόγο που σπούδασα μαιευτική κι έτσι άρχισα την ιατρική. Στόχος μου είναι να διδάξω. Αυτό είναι το ταλέντο μου και σε δύο χρόνια τελειώνω».

Η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR