counter

Πρωταγωνιστής του Ταμάμ παραδέχεται δημόσια ότι την… ψώνισε!

Πρωταγωνιστής του Ταμάμ παραδέχεται δημόσια ότι την… ψώνισε!
Πρωταγωνιστής του Ταμάμ παραδέχεται δημόσια ότι την… ψώνισε!

Συνέντευξη στο περιοδικό MYtv και στη Μάρα Σαρρή παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι υπήρξε στιγμή που τα «μυαλά του πήραν αέρα».

Ο Γιαννης Χατζηγεωργιου

Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό σου από τον 1ο κύκλο του Ταμάμ μέχρι και σήμερα είναι πολύ μεγάλη. Υπήρξε κάποια στιγμή που έστω και για λίγο «πήραν τα μυαλά σου αέρα»;

Ναι, βεβαίως, είχα επηρεαστεί – ιδίως την πρώτη σεζόν του Ταμάμ. Βέβαια, προερχόμουν από το τούρκικο σήριαλ Δυο Όχθες, ένας Ισμαήλ, που είχε υψηλή τηλεθέαση και έτυχε μεγάλης αγάπης από τον κόσμο. Οπότε ήταν κάτι γνώριμο. Από την άλλη, είναι διαφορετικό να κάνεις κάτι στον τόπο σου και να βλέπεις ανθρώπους που γνωρίζεις χρόνια να σε θαυμάζουν. Δυστυχώς όμως, αντιμετωπίζεις και την ζήλεια κάποιων… Είναι διαφορετικά τα συναισθήματα που σου περνάει τελικά το να γίνεις γνωστός στον τομέα σου. Φυσικά και “είχαν πάρει τα μυαλά μου αέρα”. Πίστευα ότι είμαι κάτι πιο μεγάλο από αυτό που πραγματικά ήμουν και σίγουρα αυτή η κατάσταση με έκανε να πάω ένα βήμα πίσω».

Διαβάστε περισσότερα στο MYtv που κυκλοφορεί!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR