counter

Πρωταγωνιστής από "Το Σόι σου" αποκαλύπτει: “Είχα τάσεις φυγής”

Πρωταγωνιστής από "Το Σόι σου" αποκαλύπτει: “Είχα τάσεις φυγής”
Πρωταγωνιστής από "Το Σόι σου" αποκαλύπτει: “Είχα τάσεις φυγής”

Ο Σόλων Τσούνης παραχώρησε πρόσφατα μία εκ βαθέων συνέντευξη στο 7 μέρες Tv.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση, που πρωταγωνιστεί, για τις τάσεις φυγής που είχε πιο νέος και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα.

Θεατρικά τι σχέδια υπάρχουν;

«Μετά τη χειμερινή σεζόν, συνεχίζουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με τη «Λωξάντρα» της Μαρίας Ιορδανίδου. Ξεκινάμε στις 28 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο και τελειώνουμε τον Σεπτέμβριο».

Υποδύεσαι έναν από τους γιους της Λωξάντρας.

«Ο Θεόδωρος είναι γιος του Δημητρού (Γιώργος Αρμένης), ο οποίος έχασε τη μητέρα του, οπότε, όταν ο πατέρας του παντρεύτηκε τη Λωξάντρα, έγινε αυτή μαμά του. Την αγαπάει υπερβολικά πολύ και εκείνη το ίδιο. Ο Θεόδωρος είναι λίγο δύστροπος ως χαρακτήρας, αλλά δείχνει την αγάπη του προσφέροντας της χρήματα. Είναι ο μόνος που έχει φύγει από τα στενά πλαίσια της οικογένειας. Έχει ναυτιλιακή εταιρία, βγάζει πολλά λεφτά, είναι μορφωμένος, παντρεμένος με Γαλλίδα και έχει την τάση να φύγει».

Κι εσύ έφυγες για να ζήσεις στο εξωτερικό.

«Έμεινα για ένα χρόνο στη Γαλλία και συγκεκραμένα στο Παρίσι».

Δεν σε σήκωσε το κλίμα ή θεώρησες πως η Ελλάδα είναι ακαταμάχητη;

«Έκανα αυτό που ήθελα. Είχα και εγώ μια τάση φυγής πιο νέος. Έφυγα πριν από δέκα χρόνια, όταν ήμουν 28, ήθελα να δω τα πράγματα αλλιώς και να τα φιλοσοφήσω, και όντως το Παρίσι δεν μου ταίριαξε. Επέστρεψα για να κάνω τη δουλειά μου, η οποία μου έλειψε, να είμαι με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Χάρηκα που έφυγα και μετά που γύρισα».

Είναι καλό να μην έχει κανείς απωθημένα.

«Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω, αλλά είδα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Και κάνοντας το, βλέπεις πόσο ελεύθερος είσαι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR