counter

Πρωταγωνιστής από τα "Εγκλήματα" αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Πρωταγωνιστής από τα "Εγκλήματα" αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του
Πρωταγωνιστής από τα "Εγκλήματα" αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του

Σταύρος Μαυρίδης

Συνέντευξη στο YES! και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του ως «Φώτης» στη σειρά Εγκλήματα. Στη συγκλονιστική του εξομολόγηση ο ηθοποιός μιλά για την απόπειρα αυτοκτονίας του.

Φτάσατε σε σημείο το διάστημα που ήσασταν άνεργος να μην έχετε χρήματα για τα απαραίτητα; Ήταν οριακή η κατάσταση. Και όλο αυτό παλεύτηκε με αγαπημένους φίλους. Με βοήθησαν κάποιοι. Είχα και τη στήριξη του αδελφού μου σε αυτό το πολύ δύσκολο κομμάτι. Δεν άντεχα να κοιτάω το ταβάνι, να βλέπω τηλεόραση χωρίς να έχω κάτι να κάνω, ενώ μέχρι τότε δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Να πρέπει να μετράς τα ψιλά για τα τσιγάρα και να έχεις τον ΕΝΦΙΑ. Έχασα το χαμόγελο μου, δεν είχα όρεξη να βγω από το σπίτι. Ήμουν στην αυλή μου στη Σαλαμίνα και δεν ήθελα να επικοινωνήσω με κανέναν. Κάποια στιγμή, όμως είπα πως πρέπει να σηκωθώ, πρέπει να παλέψω να σταθώ στα πόδια μου, γιατί η μισή Ελλάδα και παραπάνω είναι σε αυτή την κατάσταση. Έτσι λοιπόν άρχισα να χτυπάω πόρτες.


Αποπειραθήκατε να δώσετε τέλος στη ζωή σας; Αποπειράθηκα. Είχα ένα μαχαίρι και λέω δεν κόβω τις φλέβες μου; Μόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα «θα ζήσω». Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ. Αξίζει να δώσεις μια νέα μάχη και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με θέληση και πείσμα όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, Έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση που με έφερε να κάνω stand up comedy σερβιρίσματος. Η ζωή άλλωστε είναι πολύ πιο δυνατή από τον οποιονδήποτε θάνατο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR