counter

Πρωινό δίλημμα για τον Γιώργο Τσαλίκη... Koυραμπιές ή μελομακάρονο;

Πρωινό δίλημμα για τον Γιώργο Τσαλίκη... Koυραμπιές ή μελομακάρονο;
Πρωινό δίλημμα για τον Γιώργο Τσαλίκη... Koυραμπιές ή μελομακάρονο;

Μπορεί μεν να βρισκόμαστε ακόμα στον Νοέμβριο, αλλά ήδη Έλληνες celebrities έχουν μπει σε Christmas mood! Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν γίνει από τώρα κομμάτι της καθημερινότητά τους! Το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε με τους followers του το πιο…γλυκό δίλημμα: "Κουραμπιές ή μελομακάρονο;".

Ο τραγουδιστής απεικονίζεται στην φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με έναν κουραμπιέ και ένα μελομακάρονο αν χείρας και ένα χιουμοριστικό αίνιγμα στο βλέμμα! Οι followers του έσπευσαν να τον βοηθήσουν στην απόφασή του και το voting ανέδειξε νικητή το μελομακάρονο!

Ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας Μελέτη, Θέμης Μάλλης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία της Ελεονώρας με φόντο χριστουγεννιάτικα στολίδια και με λεζάντα: "χο χο χο! Συμβαίνει τωρα! Ήρθαν τα Χριστούγεννα!".

Οι Έλληνες επώνυμοι έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους μικρές χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες ανέβαζοντας την διάθεσή τους και ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους να τους ακολουθήσουν στους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς τους!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR