counter

“Την περίοδο που συνεργαζόμουν με την Ελένη Μενεγάκη είχα μπει στο τριπάκι...”

“Την περίοδο που συνεργαζόμουν με την Ελένη Μενεγάκη είχα μπει στο τριπάκι...”
“Την περίοδο που συνεργαζόμουν με την Ελένη Μενεγάκη είχα μπει στο τριπάκι...”

Η Κατερίνα Ζαρίφη διανύει μία ιδιαίτερα δημιουργική χρονιά, αφού η σεζόν ξεκίνησε με την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος ρωτάει;» και, παράλληλα, έπαιζε στην παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες». Μάλιστα, εδώ και λίγες εβδομάδες, παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο OPEN.

Η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Μια και είπες για ζώδια, τα πιστεύεις; Πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης δεν υπογράφουν συμβόλαια όταν, για παράδειγμα, ο Ερμής είναι ανάδρομος.
Είχα μπει σε αυτό το τριπάκι, ειδικά την περίοδο που συνεργαζόμουν με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη τα ψάχνει πάρα πολύ. Όλο αυτό με τα ζώδια είναι ένας φαύλος κύκλος που δεν τον προλαβαίνεις. Δηλαδή αν εγώ, ας πούμε, είμαι στα down μου επαγγελματικά και μου προκύψει μια πρόταση, τι θα πω; «Περιμένετε να περάσουν οι εκλείψεις, ο ανάδρομος και θα σας απαντήσω σε μια εβδομάδα;». Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως η έντονη ενασχόληση με τα ζώδια είναι ένα παιχνίδι με τη σκιά σου. Οπότε το αφήνω στην τύχη του. Από την άλλη, οι μισές παρουσιάστριες που ξέρω υπογράφουν ανάλογα με τη συμβουλή του αστρολογικού τους χάρτη.

Με την Ελένη Μενεγάκη έχετε επαφές;
Είναι κάπως δύσκολο να δεις την Ελένη, από την άποψη ότι έχει τέσσερα παιδιά και μια full time απασχόληση ως μαμά. Πάντα, όμως, μιλάμε στο τηλέφωνο και θα επισκεφτώ την εκπομπή της δύο φορές τον χρόνο. Αγαπιόμαστε ως άνθρωποι και όχι ως τέως συνεργάτες. Ακόμα και πριν αναλάβω την καλοκαιρινή ζώνη του Open, μιλήσαμε και μου είπε «Θα κάνεις όλο το καλοκαίρι τις τρέλες σου». Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που της αρέσει το ρίσκο και το συμβουλεύει και στους άλλους. Κάνει μια σωστή ανάλυση σε σχέση με τα τηλεοπτικά. Πάντα έλεγα πως κάποια στιγμή η Ελένη θα φύγει από τα πλατό και θα ασχοληθεί σε επίπεδο διοικητικού στελέχους. Και ακόμα το πιστεύω. Από την εκπομπή της Ελένης έχουν περάσει πολλοί άνθρωποι και όλοι με κάποιον τρόπο φανήκαμε. Και δεν είναι εύκολο να φανείς δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, διότι εξαρχής πας δίπλα σε μια σταρ. Το να αποκτήσεις και εσύ τον δικό σου ζωτικό χώρο σε αυτή την εκπομπή συμβαίνει γιατί ο άνθρωπος που σε επιλέγει σε αφήνει να βγάλεις τον εαυτό σου. Μπορεί πολύ εύκολα να «σκανάρει» έναν άνθρωπο και να καταλάβει σε ποιο πράγμα και σε ποιο πόστο θα είναι καλός. Όπως τη ζωή τη μαθαίνεις στο πεζοδρόμιο, έτσι και την τηλεόραση τη μαθαίνεις μέσα στα πλατό. Και η Ελένη την έχει μάθει καλά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR