counter

Πρώην παίκτρια του “Power of Love” θα γίνει μαμά για πρώτη φορά (Φωτό)

Πρώην παίκτρια του “Power of Love” θα γίνει μαμά για πρώτη φορά (Φωτό)
Πρώην παίκτρια του “Power of Love” θα γίνει μαμά για πρώτη φορά (Φωτό)

Την Ευαγγελία Καλτσή την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Power of Love.

Η μελαχρινή καλλονή από τα Τρίκαλα, μπορεί να μην κατάφερε να βρει τον έρωτα μέσα στο reality αγάπης, ωστόσο έχει βρει τον άνθρωπό της και είναι ζευγάρι με τον Κύπριο Πάνο Δημητρίου.

Μάλιστα, οι δύο τους περνούν μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και έτσι θα δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.

Την αποκάλυψη της είδησης έκανε η Ευαγγελία Καλτσή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον αγαπημένο της.

«Οι ευχές για την ονομαστική μου εορτή πολλές κ δεν τις προλαβαίνω για αυτό κ σας αφήνω αυτό το μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς. Η απουσία μου όλο αυτό το καιρό απεικονίζετε στην δημοσίευση αυτήν. Απο εδώ κ πέρα θα μοιραστούμε πολλά... Εύχομαι σε όλο το κόσμο ΥΓΕΙΑ (αυτό που φωνάζω χρόνια) αγάπη κ ευτυχία.
Γρήγορα κ με ψηλά το κεφάλι να βγούμε όλοι από αυτόν τον γολγοθά κ να σταθούμε στα πόδια μας. Χρόνια πολλά ΕΛΛΑΔΑ χρόνια πολλά Βαγγέλη χρόνια πολλά Ευαγγελία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευαγγελία Καλτσή.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR