counter

Πρώην Ελληνίδα εστεμμένη έγινε μαμά!

Πρώην Ελληνίδα εστεμμένη έγινε μαμά!
Πρώην Ελληνίδα εστεμμένη έγινε μαμά!

Ειρήνη Καρρά

Η πρώην μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά και ο σύζυγός της Στέλιος Ηλιάδης έγιναν γονείς. H πρώην Μις Ελλάς  και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους.  

Το δωμάτιο του μαιευτηρίου, έχει γεμίσει από δώρα, λουλούδια και μπαλόνια  ενώ η Ειρήνη Καρρά δεν χορταίνει να κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα! Το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από το λογαριασμό του στο instagram, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία με τα μικροσκοπικά πατουσάκια του γιου τους.  

Η πανέμορφη Ειρήνη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την εγκυμοσύνη της!  Την Ειρήνη Καρρά γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του Αντ1, όταν στέφθηκε Σταρ Ελλάς η Ολυμπία Χοψονίδου το 2006. Η πανέμορφη ξανθιά κοπέλα μετά τα καλλιστεία φαινόταν ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του modeling αλλά απ ‘ότι αποδείχτηκε δεν ήταν αυτό το όνειρο της. Προτεραιότητα της είναι η προσωπική της ζωή και οι ευτυχισμένες στιγμές που περνάει με την οικογένεια της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, τον Ιανουάριο στο δημαρχείο της Καρδίτσας, σε στενό οικογενειακό κύκλο. 

Παντρεύτηκαν η Μις Ελλάς Ειρήνη Καρρά και ο ποδοσφαιριστής, Στέλιος Ηλιάδης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR