counter

Προσεχώς μαμά: Η Shaya μιλά για τον ερχομό του μωρού που περιμένει

Προσεχώς μαμά: Η Shaya μιλά για τον ερχομό του μωρού που περιμένει
Προσεχώς μαμά: Η Shaya μιλά για τον ερχομό του μωρού που περιμένει

Καθυστέρησε λίγο να το ανακοινώσει αλλά από τότε που μοιράστηκε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της μιλάει συνέχεια για αυτό.

Η Shaya σε πέντε μήνες θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδάκι, το οποίο θα είναι αγόρι. «Ξεκινάει ένας πολύ σημαντικός κύκλος της ζωής μου και περιμένω με λαχτάρα τον ερχομό του γιου μου. Τον περιμένουμε πώς και πώς» είπε η τραγουδίστρια στη Νίκη Κώτσου και στη Real life.

Η ίδια έχει ως προτεραιότητα την οικογένεια της και τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Θοδωρή Παπαντώνη, ο οποίος είναι ηχολήπτης. Άραγε θα εγκαταλείψει για λίγο την καριέρα της και το τραγούδι; «Όχι δεν θα αποσυρθώ, θα τα συνδυάσω και τα δύο. Με περιμένουν πολλά και σημαντικά πράγματα που θα μάθετε σύντομα. Θα κάνω μια μικρή παύση όταν θα πλησιάζουν οι ημέρες για να γεννήσω και λίγο μετά» εξήγησε.

Και κατόπιν μίλησε για τον άντρα της ζωής της: «Ο Θοδωρής μου είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος με αρχές, ταλαντούχος, έξυπνος και δεν τον λατρεύω μόνο εγώ, άλλα και όλος ο περίγυρος μου και κυρίως τα παιδιά. Πιστεύω πως θα γίνει καλός πατέρας.» και κατέληξε μιλώντας για τον γάμο της «Για μένα ο γάμος είναι μια γιορτή αγάπης και ένας τρόπος να το γιορτάσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR