counter

Πρόβα νυφικού για την Βάσω Λασκαράκη! (Φωτογραφίες)

Πρόβα νυφικού για την Βάσω Λασκαράκη! (Φωτογραφίες)
Πρόβα νυφικού για την Βάσω Λασκαράκη! (Φωτογραφίες)

Βάσω Λασκαράκη Νύφη

Η 33χρονη Βάσω Λασκαράκη φωτογταφίζεται με υπέροχα νυφικά για λογαριασμό του περιοδικού OK! και αποκαλύπτει για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές για τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έχεις πει σε συνέντευξή σου ότι µε τον αγαπηµένο σου, Γιάννη Τσιµιτσέλη, ζείτε σαν παντρεµένοι. Να υποθέσω ότι ο γάµος σας δεν θα αργήσει;

Δεν µπορώ να σου απαντήσω σ’ αυτό, αλλά νοµίζω θα αργήσει. Δεν έχουµε τέτοιο πλάνο, αλλά και να είχαµε δεν θα το έλεγα. Θα το µαθαίνατε από αλλού. Πάντως µετά τη συµβίωσή µας, δεν έχει και καµία διαφορά να παντρευτούµε. Θα γινόταν για τυπικούς λόγους.

Δηλαδή, ο Γιάννης δεν σου έχει κάνει πρόταση γάµου;

Όχι. Με τον Γιάννη πορευόµαστε µε τις ίδιες αντιλήψεις. Επίσης δεν ονειρεύοµαι να µου κάνει πρόταση γάµου. Δεν ενθουσιάζοµαι ιδιαίτερα µε όλες αυτές τις ροµαντικές και τυπικές διαδικασίες που προηγούνται ενός γάµου. Δηλαδή, αν δεν µου κάνει πρόταση δεν θα στενοχωρηθώ πολύ. Με τον Γιάννη θα µπορούσαµε να παντρευτούµε και χωρίς την τυπική πρόταση γάµου. Για µένα σηµασία έχει να είµαστε µαζί και να είµαστε ευτυχισµένοι. Θα µπορούσαµε µια µέρα, εκεί που τρώµε, να πούµε: «Δεν παντρευόµαστε;». Αλλά να γονατίσει, να µου χαρίσει µονόπετρο και τέτοια, δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα µου. Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν όλα αυτά και καλώς τους αρέσουν. Εγώ δεν κατακρίνω κανέναν. Ο καθένας πορεύεται µε τις δικές του αντιλήψεις.

 

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

OK COVER 2603

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR