counter

Prince: Το σπαρακτικό μήνυμα της πρώην συζύγου του για τον θάνατό του

Prince: Το σπαρακτικό μήνυμα της πρώην συζύγου του για τον θάνατό του
Prince: Το σπαρακτικό μήνυμα της πρώην συζύγου του για τον θάνατό του

Από την Κλεοπάτρα Βλάμη


Η Mayte Garcia, η πρώτη σύζυγος του Prince, λίγη ώρα αφότου είχε μάθει τα θλιβερά νέα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να έχει τηλεφωνική συνομιλία, στην οποία διακρίνονται δάκρυα να κυλούν από τα μάτια της.

Η Garcia και ο Prince παντρεύτηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 1996, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών κι εκείνος 37. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, η Γκαρσία γέννησε τον γιό του Prince και τον ονόμασαν Boy Gregory. Το μωρό γεννήθηκε με το σύνδρομο, Pfeiffer μια γενετική ανωμαλία που δεν του επιτρέπει στο κεφάλι να αναπτυχθεί σωστά και έτσι  πέθανε μόλις μια εβδομάδα μετά την γέννησή του. Δυο χρόνια μετά το ζευγάρι πήρε διαζύγιο ανήμερα της τρίτης επετείου του γάμου του.
Η Garcia, λίγο μετά την τραγική είδηση, μίλησε στο αμερικανική έκδοση του περιοδικού People: «Δεν μπορώ να εκφράσω με λέξεις αυτό που αισθάνομαι. Αυτός ο άνθρωπος ήταν τα πάντα για μένα, είχαμε μια οικογένεια. Είμαι κάτι πολύ παραπάνω από λυπημένη και καταρρακωμένη. Τον αγαπούσα τότε, τον αγαπώ τώρα και θα τον αγαπώ αιωνίως. Είναι με τον γιο μας τώρα».

Διαβάστε αναλυτικά: Prince: Έφυγε από τη ζωή και αυτά είναι τα πιο πιθανά αίτια του θανάτου



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR