counter

Πριν 4 χρόνια είχε "καυτό" κορμί... μετά και τη 2η εγκυμοσύνη... αφέθηκε!

Πριν 4 χρόνια είχε "καυτό" κορμί... μετά και τη 2η εγκυμοσύνη... αφέθηκε!
Πριν 4 χρόνια είχε "καυτό" κορμί... μετά και τη 2η εγκυμοσύνη... αφέθηκε!

Μην τρίβετε τα μάτια σας! Κι όμως, η γυναίκα της φωτογραφίας πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα “κουνελάκια” του Playboy και αναστάτωνε τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή της, όταν απολάμβανε τη διαμονή της στην έπαυλη του Hugh Hefner για τις ανάγκες του ριάλιτι “The Girls Next Door” .

Και αν ακόμη δεν την αναγνωρίσατε, πρόκειται για την Kendra Wilkinson η οποία όπως μπορείτε να δείτε έχει μεταμορφωθεί από σεξοβόμβα, σε γυναίκα της διπλανής πόρτας καθώς διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.  

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Kendra Wilkinson σε γήπεδο ποδοσφαίρου όπου συνόδευε τον τεσσάρων ετών γιο της, φορώντας κοντό σορτς με επιπλέον κιλά, εφαρμοστό μπλουζάκι που τόνιζε την φουσκωμένη κοιλιά της και σαγιονάρες.

Η Kendra Wilkinson πάντως δεν δείχνει να νιώθει άβολα με τη νέα της εμφάνιση και τα κιλά της προηγούμενης αλλά και της τωρινής εγκυμοσύνης, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και στη φροντίδα του τετράχρονου γιου της Hank Jr.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR