counter

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό της γάμο

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό της γάμο
Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον μυστικό της γάμο

Παντρεύτηκε την Παρασκευή κάτω από άκρα μυστικότητα η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον Ιταλό μεγιστάνα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στο κάστρο του Γουίνδορ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 30 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου και άλλοι στενοί συγγενείς.

Μάλιστα, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την γαμήλια τελετή, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, κοινοποίησε φωτογραφίες  από το ευχάριστο γεγονός και στη λεζάντα της ανάρτησης περιέγραψε τις λεπτομέρειες του γάμου.

“Συγχαρητήρια στην πριγκίπισσα Βεατρίκη και τον κ. Edoardo Mapelli Mozzi! Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Windsor την Παρασκευή 17 Ιουλίου. H πριγκίπισσα Βεατρική και ο Κύριος Edoardo Mapelli Mozzi γιόρτασαν τον γάμο τους με την πιο κοντινή τους οικογένεια. Το ευτυχισμένο ζευγάρι απεικονίζεται με την Αυτού Μεγαλειότητα, την Βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φόρεσε ένα vintage φόρεμα Norman Hartnell και τη διαμαντένια τιάρα Queen Mary, τα οποία ανήκουν στην Αυτού Μεγαλειότητα της Βασίλισσας. Την τιάρα την είχε φορέσει η Μεγαλειότητά της την ημέρα του γάμου της το 1947.”

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τον μυστικό βασιλικό γάμο: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR