counter

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μάρκλ: Μόλις δημοσίευσαν την επίσημη ανακοίνωση της Ελισάβετ!

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μάρκλ: Μόλις δημοσίευσαν την επίσημη ανακοίνωση της Ελισάβετ!
Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μάρκλ: Μόλις δημοσίευσαν την επίσημη ανακοίνωση της Ελισάβετ!

Σήμερα, ύστερα από έναν νέο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων της βασίλισσας Ελισάβετ με τον εγγονό της, Πρίγκιπα Χάρι, τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ αποδεσμεύθηκαν οριστικά από τα καθήκοντα τους.

Μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό τους οι Σάσεξ κοινοποίησαν την επιστολή της βασίλισσας Ελισάβετ προς τα Μέσα που φαίνεται να στηρίζει την επιλογή του Χάρι.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Ύστερα από πολλούς μήνες συνομιλιών και μετά τις πρόσφατες συζητήσεις είμαι χαρούμενη που βρέθηκε ένας εποικοδομητικός τρόπος να προχωρήσουν μπροστά ο εγγονός μου και η οικογένειά του.

O Xαρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα αποτελούν πάντα αγαπητά μέλη της οικογένειάς μου.

Αναγνωρίζω τις σκληρές προκλήσεις που αντιμετώπισαν τα τελευταία δυο χρόνια και στηρίζω της επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη την αφοσίωση που έδειξαν στη χώρα, την Κοινοπολιτεία και πέραν αυτής και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για τον τρόπο με τον οποίο η Μέγκαν κατάφερε τόσο γρήγορα να ενσωματωθεί στην οικογένειά μας.

Είναι ελπίδα όλης της οικογένειας η σημερινή αυτή συμφωνία να αποτελέσει το εφαλτήριο για το ξεκίνημα μιας νέας χαρούμενης και ειρηνικής ζωής».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR