counter

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε για πρώτη φορά την πολυτελή έπαυλή τους στη Σάντα Μπάρμπαρα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκαν να κάνουν την πολυσυζητημένη συνέντευξή με την Όπρα Γουίνφρεϊ, ωστόσο από τα πρώτα λεπτά έκαναν σαφές ότι δε βρίσκονται στο σπίτι τους, αλλά σε αυτό ενός φίλου τους. Η αλήθεια, όμως, φαίνεται πως είναι διαφορετική, καθώς το ζευγάρι βρισκόταν στην πολυτελή έπαυλή του στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα, αλλά δεν ήθελε να δώσει στόχο.

Ο Γιώργος Σατσίδης για το Happy Day μας ξενάγησαν στην πολυτελή έπαυλη που μένουν ο Χάρι και η Μέγκαν μετά την αποχώρησή τους από το Παλάτι.

Οι δυο τους επέλεξαν μια ειδυλλιακή περιοχή 1 ώρα και ένα τέταρτο έξω από το Λος Άντζελες, ενώ οι γείτονες τους είναι η Έλεν ντε Τζένερις, η Όπρα Γουίνφρεϊ ο Άστον Κάτσερ με τη Μίλα Κούνις και η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η εντυπωσιακή έπαυλη κοστίζει 14.600.000 δολάρια, δηλαδή 12.400.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτουν πηγές κοντά στο ζευγάρι. Εννέα υπνοδωμάτια, δεκαέξι μπάνια, ροδόκηπους, γήπεδο του τένις, πισίνα και ένας πολυτελές ξενώνας είναι μόνο μερικές από τις ανέσεις του σπιτιού.

Παράλληλα το μαγευτικό σπίτι ανήκει σε κοινότητα υψίστης ασφαλείας, στην οποία δεν έχουν πρόσβαση πεζοί και αυτοκίνητα. Η κατοικία χτίστηκε το 2003 σε αρχιτεκτονικό ύφος αρχοντικής βίλας στην Τοσκάνη.

Δείτε παραπάνω την εντυπωσιακή έπαυλη του Χάρι και της Μέγκαν!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR