counter

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Βαπτίζουν την πριγκίπισσα τους

Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Βαπτίζουν την πριγκίπισσα τους
Πρίγκιπας William-Kate Middleton: Βαπτίζουν την πριγκίπισσα τους

Βαπτίζεται η πριγκίπισσα

Απο την Χριστίνα Μόνι 

Η στιγμή που οι περισσότεροι Βρετανοί περίμεναν, έφτασε! Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton βαπτίζουν την πριγκίπισσα της Βρετανίας.

Το μυστήριο θα τελεστεί  στο ναό της αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, στο Sandringham. Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε πως στον ίδιο ναό βαπτίστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1961. Η εκκλησία έχει μεγάλη αξία για την βασιλική οικογένεια οπού εκεί παρακολουθεί κάθε χρόνο τη λειτουργία του Πάσχα.

Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του  Justin Welbi , όπως και στην περίπτωση του πρίγκιπα George. Η Sarlot Elizabeth Diana θα βαφτιστεί μόλις κλείσει δυο μήνες ζωής και το μυστήριο θα γίνει πριν η Βασίλισσα Ελισάβετ αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Πληροφορίες αναφέρουν πως η βάφτιση της μικρής πριγκίπισσα θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για το ποιοι θα είναι οι νονοί της.

Η  πριγκίπισσα, που ήρθε στον κόσμο στις 2 Μαΐου, θα κάνει «μπλουμ» στην 175 ετών κολυμπήθρα «Lily Font», με νερό από τον Ιορδάνη, ενώ θα φορέσει λευκό, δαντελένιο χιτώνα, όπως έκανε ο αδερφός της τον Οκτώβριο του 2013, πιστό αντίγραφο εκείνου που φορούν όλα τα «γαλαζοαίματα» μωρά από το 1841. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR