counter

Πρίγκιπας Ουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον: Τα παιδιά τους δεν τρώνε μαζί τους & πρώην βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί

Πρίγκιπας Ουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον: Τα παιδιά τους δεν τρώνε μαζί τους & πρώην βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί
Πρίγκιπας Ουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον: Τα παιδιά τους δεν τρώνε μαζί τους & πρώην βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί

Ο πρίγκιπας Λούις, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν επιτρέπεται να τρώνε με τους γονείς τους, Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια των διακοπών και των επίσημων δείπνων.

Ο πρώην βασιλικός σεφ Ντάρεν ΜακΓκρέιντι, ο οποίος εργάστηκε τόσο για την Βασίλισσα Ελισάβετ Β' όσο και για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, είπε στο Harper's Bazaar ότι τα  παιδιά γαλαζοαίματων δεν μπορούν να φάνε με τους γονείς τους σε επίσημα δείπνα ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, σύμφωνα με τη Mirror, με τον σεφ να αποκαλύπτει ότι ο κανόνας πηγάζει από τη σημασία της εκμάθησης της «ευγενικής συνομιλίας».

Σύμφωνα με τον σεφ, τα τρία παιδιά του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας «δεν επιτρέπεται να κάθονται με τους ενήλικες μέχρι να μάθουν την τέχνη της ευγενικής συνομιλίας». Σημείωσε επίσης ότι δεν υπήρξαν ποτέ εξαιρέσεις, ακόμη και για μεγαλύτερες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης: Ντέιβιντ Μπέκαμ: Τέλος η φιλία του με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι - Τι τον έκανε έξαλλο


Μάλλον, ο ΜακΓκρέιντι είπε ότι τα τρία παιδιά θα έτρωγαν με τις νταντάδες τους. «Τα παιδιά έτρωγαν πάντα στο νηπιαγωγείο μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά ώστε να συμπεριφέρονται σωστά στο τραπέζι του φαγητού», είπε.

Ο πρώην βασιλικός σεφ βούτηξε επίσης στη σημασία των νταντάδων των νεαρών γαλαζοαίματων καθώς ήταν δουλειά τους να «εκπαιδεύουν» τα παιδιά ώστε να μπορούν να τρώνε σωστά.  «Το βασιλικό νηπιαγωγείο δεν ήταν μόνο για την εκπαίδευση του μυαλού των νεαρών βασιλιάδων, αλλά και για την εκπαίδευση του ουρανίσκου τους», είπε ο ΜακΓκρέιντι. «Η νταντά είχε πάντα τον έλεγχο του μενού και φρόντιζε να τρώνε ισορροπημένα γεύματα που περιελάμβαναν όχι μόνο πολλά υγιεινά λαχανικά, αλλά τους μύησε και σε κάποια συγκεκριμένα πιάτα για μεγάλους», πρόσθεσε. Αν και δεν ήταν εύκολη δουλειά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι να φάνε τα λαχανικά τους, τελικά γινόταν ωστόσο σύμφωνα με τον ΜακΓκρέιντι, παρά τις προσπάθειες να πείσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να φάνε τα λαχανικά τους, η Νταϊάνα έβγαζε περιστασιακά τους δύο γιους της σε γνωστό ταχυφαγείο για να διασκεδάσουν. 

Photo Credits: Zuma press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR