counter

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν φοράει βέρα (ενώ η Κέιτ φοράει)

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν φοράει βέρα (ενώ η Κέιτ φοράει)
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν φοράει βέρα (ενώ η Κέιτ φοράει)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παντρεύτηκαν πριν από σχεδόν 12 χρόνια, αλλά ο μελλοντικός βασιλιάς δεν φοράει βέρα, παρόλο που το ζευγάρι έχει επιλέξει ένα πανέμορφο δαχτυλίδι από ουαλικό χρυσό για να σηματοδοτήσει το τεράστιο γεγονός. 

Το παλάτι του Αγίου Ιακώβου επιβεβαίωσε έναν ολόκληρο μήνα πριν από τον βασιλικό γάμο τον Απρίλιο του 2011, ότι ο Ουίλιαμ δεν θα έπαιρνε βέρα, ωστόσο ο λόγος δεν είναι και τόσο σύνθετος: Ένας εσωτερικός συνεργάτης του Παλατιού αποκάλυψε τότε: «Δεν του αρέσουν τα κοσμήματα. Δεν έχει φορέσει ποτέ κανένα. Αποφάσισε ότι δεν ήθελε να φορέσει κανένα ούτε τώρα. Όλα είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Η Κέιτ θα φορέσει ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από ουαλικό χρυσό που ανήκει στη βασιλική οικογένεια. Έχουν βάλει και οι δύο το χεράκι τους στον σχεδιασμό του. Αυτό είναι το δαχτυλίδι που θα φέρει ο πρίγκιπας Harry και θα το παραδώσει με τον παραδοσιακό τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Ουίλιαμ & Κέιτ: Έδωσαν στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους αλλά το... photoshop τους πρόδωσε

Το ίδιο το δαχτυλίδι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι χρυσού που του χάρισε η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β' λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Το θρυλικό δαχτυλίδι της Κέιτ

Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε την ημέρα του γάμου τους, στις 29 Απριλίου 2011, έγραφε: «Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επέλεξαν την Wartski για να κατασκευάσουν τη βέρα της δεσποινίδας Middleton. Η βέρα έχει διαμορφωθεί από ένα κομμάτι ουαλικού χρυσού που είχε δοθεί στον πρίγκιπα William από τη βασίλισσα λίγο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους. Το δαχτυλίδι θα μεταφερθεί στο Αβαείο του Ουέστμινστερ από τον κουμπάρο του πρίγκιπα William, πρίγκιπα Harry, την ημέρα του γάμου».

Για την ιστορία να αναφέρουμε βέβαια ότι η Κέιτ δεν είναι διόλου αντίθετη στην απόφαση του συζύγου της να μη φοράει δαχτυλίδι και μάλιστα η ίδια φοράει βέρα μαζί με το δαχτυλίδι αρραβώνων της με ζαφείρι, το οποίο κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR