counter

Πρεμιέρα της ταινίας "Ακάλυπτος"!

Πρεμιέρα της ταινίας "Ακάλυπτος"!
Πρεμιέρα της ταινίας "Ακάλυπτος"!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την ταινία "Ακάλυπτος".

Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Ακάλυπτος που γνωρίσαμε με τη μορφή του Αντώνη Καφετζόπουλου στην τηλεοπτική σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", επιστρέφει στο σινεμά και τον κεντρικό ρόλο αναλαμβάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου, σε μεγάλο πολυκινηματογράφο των βορείων προαστίων, μέσα στο εμπορικό κέντρο "The mall Athens".

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Θεωνά, Θανάσης Βισκαδουράκης, Αντώνης Λουδάρος. Η σκηνοθεσία είναι του Χρήστου Δήμα, ενώ το σενάριο των Λευτέρη Καπώνη, Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού. Όλοι οι συντελεστές αλλά και πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013. Η υπόθεση του έργου έχει ως εξής: Ο Αντρέας- "Ακάλυπτος" είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει τη γυναίκα του, θαυμάζει το ωραίο φύλο, πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για τον φίλο του. Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μη συνέβη ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Αραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα πιάσει την καλή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR