counter

Πρεμιέρα στο "Teatro" με Πάολα, Παντελή Παντελίδη, Τάμτα, Stan!

Πρεμιέρα στο "Teatro" με Πάολα, Παντελή Παντελίδη, Τάμτα, Stan!
Πρεμιέρα στο "Teatro" με Πάολα, Παντελή Παντελίδη, Τάμτα, Stan!

Πανικός στην πρεμιέρα της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο "Teatro"! Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ξεκίνησαν τις  πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους σε ένα ασφυκτικά γεμάτο μαγαζί  έχοντας στο πλευρό τους την Τάμτα και το Stan.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς πολλές! Η Πάολα άφησε όλο το μαγαζί άφωνο όταν εμφανίστηκε με ένα λευκό διάφανο φόρεμα, που κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα και διέγραφε πόντο πόντο το καλλίγραμο κορμί της! Η είσοδος της Πάολας ήταν εξίσου εντυπωσιακή! Υπό τις  σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μέσα από τα μεγάλα φωτιζόμενα γράμματα του ονόματός της που είχαν στηθεί στη σκηνή!

Οι δύο τραγουδιστές συνεργάστηκαν και την περσινή σεζόν στο ίδιο μαγαζί μαζί με τον Βασίλη Καρρά και κατάφεραν να σπάσουν όλα τα ταμεία. Φέτος όμως το στοίχημα είναι ακόμα μεγαλύτερο καθώς πήραν τα ηνία του σχήματος.

Όσοι έδωσαν το παρόν στην πρεμιέρα το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού και οι δύο καλλιτέχνες είναι πλέον εγγύηση στην βραδινή διασκέδαση. Στην πρεμιέρα του σχήματος, βρέθηκαν ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Σάσα Σταμάτη, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Χρήστος Νέζος και η Βάλια Κακούτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR