counter

Πρεμιέρα για τη "Sugar" Ζέτα Μακρυπούλια στο "Μερικοί το προτιμούν καυτό"! VIDEO

Πρεμιέρα για τη "Sugar" Ζέτα Μακρυπούλια στο "Μερικοί το προτιμούν καυτό"! VIDEO
Πρεμιέρα για τη "Sugar" Ζέτα Μακρυπούλια στο "Μερικοί το προτιμούν καυτό"! VIDEO

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή με τη Ζέτα Μακρυπούλια, "Sugar - Μερικοί το προτιμούν καυτό" το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου. Οι πιο σημαντικοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο θέατρο "Παλλάς" για να παρακολουθήσουν την παράσταση με πρωταγωνιστές την Ζέτα Μακρυπούλια, τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Νάντια Κοντογεώργη αλλά και τον Κώστα Βουτσά, και σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

Πολλές ήταν οι λαμπερές εμφανίσεις που ανέβηκαν τις σκάλες του θεάτρου Παλλάς και ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Όλοι οι προσκεκλημένοι φόρεσαν τα καλά τους αλλά και το καλύτερό τους χαμόγελο και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό. Εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του πολιτικού, του δημοσιογραφικού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, ήταν όλοι εκεί!

Τη Ζέτα Μακρυπούλια ως Sugar στην πρεμιέρα του "Μερικοί το προτιμούν Καυτό" απόλαυσαν οι: Μίνως και Μαρί Κυριακού, Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Γιάννης Λάτσιος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νόνικα Γαληνέα, Γιώργος Λιάνης, Νίκος Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη, Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του Βίλλυ, Λόλα Νταϊφά, Ντίνος Καρύδης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελεονώρα Μελέτη, Μαίρη Συνατσάκη, Γιώργος Λιάγκας, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, Σάσα Σταμάτη, Θέμης Γεωργαντάς, Ράνια Θρασκιά, Κατερίνα Καινούργιου, Χριστίνα Παππά, Τάκης Ζαχαράτος, Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου, Τζένη Θεωνά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζέτα Δούκα, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνης Λουδάρος, Άννα Παναγιωτοπούλου, Βίκυ Βολιώτη, Ευγενία Μανωλίδου, Χρύσπα, Αμαρυλλίς, Ελένη Τσολάκη και Μέμος Μπεγνής, ήταν μερικοί μόνο από τους επώνυμους που έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα.

Δείτε τι δήλωσε η Sugar, Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα του "Μερικοί το προτιμούν καυτό", στις τηλεοπτικές κάμερες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR