counter

Πόζαρε με μπικίνι και μας ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Πόζαρε με μπικίνι και μας ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της
Πόζαρε με μπικίνι και μας ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει σύντομα η Lily Aldridge, ένας από τους πιο διάσημους αγγέλους της Victoria’s Secret. Η 32χρονη καλλονή από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και ο σύζυγός της, ο frontman των Kings of Leon, Caleb Followill, θα γίνουν σύντομα ξανά γονείς, όπως ανακοίνωσε η το μοντέλο μέσω Instagram.

To ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2011 και απέκτησε το πρώτο του παιδί έναν χρόνο μετά, θα ολοκληρώσει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή του ευτυχία.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή όταν η Lily Aldridge δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει την εμφανώς φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σε παλαιότερή της συνέντευξή της η 32χρονη καλλονή είχε μιλήσει για τις ατέλειες του σώματός της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχει περάσει καιρός που έπρεπε να μπω στη διαδικασία να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι στο οποίο δεν χωράει κριτική, είναι ένα ταξίδι που είναι διαφορετικό για κάθε γυναίκα. Φυσικά, όσο μεγαλώνω βλέπω το σώμα μου να αλλάζει. Είμαι γυναίκα και μου αρέσει αυτό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR