counter

Που χάθηκε το κορίτσι του καιρού Μαρία Κρούσου;

Που χάθηκε το κορίτσι του καιρού Μαρία Κρούσου;
Που χάθηκε το κορίτσι του καιρού Μαρία Κρούσου;

Την γνωρίσαμε καλύτερα από την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Star, πριν από δεκαοκτώ χρόνια.

Ο λόγος για την Μαρία Κρούσου, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Τεριάννα Παππά έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και διδάσκει μπαλέτο στη σχολή χορού που διατηρεί, αλλά και χορό σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, ενώ ταυτόχρονα μεγαλώνει και τη μοναχοκόρη της.

 «Εγώ ήμουν “παιδί” του Σταμάτη Μαλέλη. Μόλις έφυγε εκείνος από το Star και ήρθαν ο κ. Χατζηνικολάου, η κυρία Ζαχαρέα και όλοι αυτοί, το κανάλι μού ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει καιρός. Δεν θέλανε κοπέλα να λέει τον καιρό. Δεν ήθελα να φύγω, γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το Star και τη δουλειά αυτή, αλλά συνέβη» μας λέει και κάνει ένα flashback πώς βρέθηκε στον σταθμό της Κάτω Κηφισιάς από τη μια μέρα στην άλλη. Είχα μια οικογενειακή φίλη που έψαχνε να βρει μοντέλο να καθίσει στη βιτρίνα του ανθοπωλείου της για του αγίου Βαλεντίνου. Της είπα ότι θα καθόμουν εγώ και πράγματι βρέθηκα στη συγκεκριμένη θέση για δύο μέρες. Από το Star ήρθε να καλύψει το θέμα ο Θέμης Μάλλης. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί έτσι μπήκα στο κανάλι. Βεβαίως, με δοκίμασαν, γιατί μπορεί να μην ήμουν σε θέση να μπορέσω να το φέρω εις πέρας. Εγώ με το μπαλέτο ασχολούμαι, δεν ήξερα. Τότε έπαιξαν ρόλο οι γνώμες του κ. Θοδωρή Δρακάκη και του κ. Τέρενς Κουίκ».

Σήμερα η Μαρία Κρούσου διδάσκει μπαλέτο στη σχολή χορού που διατηρεί στον Αγιο Αντώνιο, στο Περιστέρι, ενώ τα πρωινά μεταδίδει τις γνώσεις της και σε ένα ιδιωτικό νηπιαγωγείο και δημοτικό, αλλά ο βασικός ρόλος στη ζωή της είναι εκείνος της μητέρας.

«Η Πατρίσια έχει επιλέξει πλέον να ζωγραφίζει, αλλά έρχεται στη σχολή και με παρακολουθεί. Στενοχωρήθηκα που δεν χορεύει πια, αλλά, αφού η αγάπη της είναι η ζωγραφική, εγώ τη στηρίζω»

Η Πατρίσια είναι ο καρπός του έρωτα της με τον πρώην μπασκετμπολίστα Νάσο Χούμπαυλη.

Το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη της πριγκίπισσας τους.

«Δεν ήθελα να βγει στη δημοσιότητα ο χωρισμός μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χωρίσω και πίστευα ότι θα είμαι με αυτόν τον άνθρωπο για πάντα. Όμως δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που χωρίζει. Το διαζύγιό μου ήταν συναινετικό. Έχουμε, βέβαια, τις καλύτερες σχέσεις για το παιδί και κάνουμε και οι δυο μας τα πάντα για τη μικρή μας» εξομολογείται η Μαρία, η οποία μοιράζεται μαζί μας τους προβληματισμούς της για τις σχέσεις που ακολουθούν ύστερα από ένα διαζύγιο, ειδικά όταν υπάρχει κι ένα παιδί στη μέση. Για τη γλυκιά μπαλαρίνα, όμως, που έχει ως μότο ζωής τη φράση «όλα γίνονται για κάποιον σκοπό, τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Είμαι ερωτευμένη. Έχω βρει το άλλο μου μισό, αλλά συνεχίζω να επιθυμώ η προσωπική μου ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κρούσου στην εφημερίδα.

Πηγή φωτογραφιών: Espresso

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR