counter

Πού χάθηκε ο "Christian Grey"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Πού χάθηκε ο "Christian Grey"; Δείτε πως είναι σήμερα!
Πού χάθηκε ο "Christian Grey"; Δείτε πως είναι σήμερα!

Απο την Χριστίνα Μόνη

Είναι σίγουρα από τους αστέρες του Hollywood που για την χρονιά του 2015 οι γυναίκες τον πόθησαν περισσότερο από καθέναν άλλον. Αν μάλιστα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στις επόμενες ταινίες της θα συνεχίσουν να τον ποθούν.

Μιλάμε φυσικά για τον “Mr Gray” η αλλιώς Jamie Dornan όπως είναι το πραγματικό όνομα του ηθοποιού. Αν και μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Christian Grey η ζήτηση του στους χώρους των χολιγουντιανών παραγωγών να αυξήθηκε παρόλα αυτά δεν τον βλέπουμε συχνά. Θα μπορούσαμε να πούμε πως τον έχουμε μάλλον χάσει λίγο καθώς ο Jamie Dornan προτιμάει να ζει την ‘ήρεμη ζωή του μαζί με την σύζυγο Amelia Warner και την κόρη τους Dulcie.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τους «συνέλαβε» σε οικογενειακή βόλτα λίγες ημέρες πριν στο Λονδίνο. Τότε είδαμε τον γοητευτικό ηθοποιό να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην κόρη του και να δείχνει το πρόσωπο αυτό με το οποίο δεν έχουν συνηθίσει να τον βλέπουν οι θαυμάστριες του. Μια εικόνα του Jamie Dornan η οποία μπορεί να απογοητεύει μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού σίγουρα όμως γοητεύει την σύζυγο του Amelia Warner η οποία όταν τον κοιτάει φαίνεται το πόσο ερωτευμένη είναι με τον άνδρα που έχει στο πλευρό της.

Ο Jamie Dornan αυτή την στιγμή πρωταγωνιστεί σε επιτυχημένη σειρά μεγάλου τηλεοπτική δικτύου  και παράλληλα απολαμβάνει καθημερινές στιγμές με την οικογένεια του. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR