counter

Που χάθηκε η "Ματίνα Μανταρινάκη" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης";

Που χάθηκε η "Ματίνα Μανταρινάκη" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης";
Που χάθηκε η "Ματίνα Μανταρινάκη" από το "Κωνσταντίνου και Ελένης";

Δεκαεννέα χρόνια πέρασαν από το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Καλλιρρόης Μυριαγκού στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» κι όμως το κοινό τη θυμάται ακόμα ως... Ματίνα Μανταρινάκη. Μπορεί ο ρόλος της αθώας, ανύπαντρης, χρυσοχέρας και θεούσας φίλης της Ελένης Ράντου να της ταίριαξε γάντι, ωστόσο, τίποτα κοινό δεν είχαν η Ματίνα με την Καλλιρρόη

Η απουσία της από την τηλεόραση μετράει οκτώ χρόνια, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός δεν άφησε ποτέ το θέατρο. Απολαμβάνει σημαντικές συνεργασίες και ωραίους ρόλους που συνοδεύονται από κολακευτικές κριτικές για το ταλέντο της, όπως στη φετινή ερμηνεία της στην παράσταση «Το κορίτσι που πέφτει, πέφτει, πέφτει», ένα έργο που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. 

Μετά την επιτυχία της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», ακολούθησαν δεκάδες προτάσεις, μα εκείνη τις απέρριπτε. 

Μάλιστα, το 2012, σύμφωνα με την Espresso,  η Καλλιρρόη μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και συμμετείχε στη δισκογραφική δουλειά του Στέφανου Χυτήρη, το «Flux Project». Όμως ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας της την έφερε ξανά πίσω στην Ελλάδα. 

Η στάση της απέναντι στα media ήταν πάντοτε απόμακρη. Δεν επιζητούσε τα φλας ούτε ήθελε να βλέπει τις φωτογραφίες της στις κοσμικές στήλες. Την ενδιέφερε η ουσία, η ίδια η ζωή και «βουτούσε» στα βαθιά για να υπερασπιστεί μια ιδέα.

Δείτε κάποιες από τις τελευταίες επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της ηθοποιού τα τελευταία χρόνια:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR