counter

Που βρέθηκαν όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές από τα "Κλεμμένα όνειρα";

Που βρέθηκαν όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές από τα "Κλεμμένα όνειρα";
Που βρέθηκαν όλοι μαζί οι πρωταγωνιστές από τα "Κλεμμένα όνειρα";

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα Ανδριανού, με τίτλο “Οι πιο δυνατές…” στο θέατρο Δια Δύο λίγο μετά την παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της από τις Εκδόσεις Αστάρτη. Σύσσωμη η παρέα από τα “Κλεμμένα όνειρα” παρακολούθησε την παράσταση και όλοι μαζί έδειχναν σαν μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια.

Η Άννα Ανδριανού που μαζί με την Υρώ Λούπη περνούν αρκετές ώρες μαζί στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς “Κλεμμένα όνειρα”, μοιράζονται και το θεατρικό σανίδι. Μετά την παράσταση υποδέχτηκαν τους συνεργάτες τους και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.

Από την επίσημη πρεμιέρα δε θα μπορούσαν να λείπουν ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου που παρακολούθησαν την παράσταση στην οποία παίζει η κουμπάρα τους Υρώ Λούπη. Το παρών έδωσε και η Ελισάβετ Μουτάφη που απόλαυσε την αγαπημένη της φίλη στο πλευρό της Άννας Ανδριανού,  το βράδυ της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου.

Την παράσταση παρακολούθησαν και πολλοί ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά του Mega, "«Κλεμμένα όνειρα”. Οι δυο άσπονδοι εχθροί – αδέρφια της σειράς, ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Λάγκος φωτογραφήθηκαν μαζί με τις πρωταγωνίστριες, ενώ το παρόν έδωσε και ο Γιώργος Βάλαρης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR