counter

Που βρέθηκαν οι έλληνες celebrities χτες το βράδυ; (Δείτε φωτογραφίες)

Που βρέθηκαν οι έλληνες celebrities χτες το βράδυ; (Δείτε φωτογραφίες)
Που βρέθηκαν οι έλληνες celebrities χτες το βράδυ; (Δείτε φωτογραφίες)

Το "μεγαλύτερο θέαμα στον κόσμο", όπως το αποκαλούν, το φημισμένο "Cirque du soleil" παρουσίασε χθες το "Alegria", μια παράσταση - πανδαισία χορού και ακροβατικών. Το κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ ήταν σχεδόν γεμάτο από κόσμο, ενώ πολλοί ήταν και οι celebrities που βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα.

Ο pop star Σάκης Ρουβάς έχοντας στο πλευρό του την εγκυμονούσα σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη, μπήκαν στο ΟΑΚΑ πιασμένοι χέρι-χέρι. Ο Σάκης ήταν ντυμένος με total black outfit, ενώ η Κάτια, πάντα κομψή, φορούσε ένα ροζ φόρεμα, με τους ώμους έξω.

Εκεί βρέθηκαν επίσης ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι εμφανίστηκε πολύ μαυρισμένο και με casual look. Η παρουσιάστρια επέλεξε τζιν και μπλε μακρυμάνικη μπλούζα, συνδυάζοντάς τα με μπεζ ίσια παπούτσια τύπου "μπαλαρίνας", ενώ ο δημοσιογράφος επέλεξε κλασικό navy στιλ.

Ανάμεσα σε άλλους επώνυμους, η Χριστίνα Λαμπίρη με casual chic εμφάνιση, όπως και η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Star, Λόλα Νταϊφά.

Ο Σπύρος Σούλης χαλαρός και με πλατύ χαμόγελο πόζαρε με μια φίλη του, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη να έχει πιασμένο από το χέρι τον πρωτότοκο γιο του, καθώς μπαίνουν στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Η "Miss Κόσμος 1996" Είρηνη Σκλήβα, φορώντας τζιν και πουκάμισο, έκανε μια ακόμα εμφάνιση, επιλέγοντας να παρακολουθήσει την παράστασγ παρέα με την κόρη της, Μαριτίνα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR