counter

Που θα βρεθούν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα Λιάγκας - Σκορδά - Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;

Που θα βρεθούν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα Λιάγκας - Σκορδά - Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;
Που θα βρεθούν λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα Λιάγκας - Σκορδά - Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια;

Λιάγκας- Σκορδά- Χατζηγιάννης- Μακρυπούλια

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Στη Λάρισα θα βρεθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Οι τέσσερις τους, θα βρεθούν στο χωριό του Αι Βασίλη στη Λάρισα για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου το χωριό του Αη Βασίλη αποκτά για ένα απόγευμα μία υπέροχη οικοδέσποινα. Η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει τα ηνία του χωριού και ξεναγεί μικρούς και μεγάλους στους παραμυθένιους χώρους του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, αναλαμβάνουν χρέη οικοδεσπότη στο παραμυθένιο χωριό του Αη  Βασίλη!

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνει στην μουσική σκηνή του χωριού του Αη Βασίλη και είναι βέβαιο ότι η live εμφάνισή του θα αφήσει εποχή στις αναμνήσεις μικρών και μεγάλων με την είσοδο να είναι δωρεάν.

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, η βραβευμένη συγγραφέας του πιο δημοφιλούς παραμυθιού, με ήρωα τον Μάικ τον φασολάκη, Μαρί Κυριακού έρχεται στο Χωριό του Αη Βασίλη, όπου θα μαγνητοσκοπήσει την εκπομπή της «Με αγάπη» και θα διαβάσει τα παραμύθια της με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Κρομμύδας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Φανή Χαλκιά και ο Αλέξης Γεωργούλης είναι κάποιοι από τους έλληνες celebrities που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το χωριό του Αη Βασίλη στη Λάρισα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR