counter

Πότε θα γίνει η κηδεία του George Michael;

Πότε θα γίνει η κηδεία του George Michael;
Πότε θα γίνει η κηδεία του George Michael;

Έχει περάσει παραπάνω από ένας μήνας από το θάνατο του George Michael  και ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την κηδεία του. Σύμφωνα με το Page Six, η κηδεία του Βρετανού τραγουδιστή με τη κυπριακή καταγωγή, δεν θα γίνει μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun» οι εξετάσεις δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν πριν το τέλος του Φεβρουαρίου. Άρα η κηδεία του διάσημου τραγουδιστή θα γίνει εντός του Μαρτίου.

Βρεττανική εφημερίδα αναφέρει :“Σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να πάρουν περίπου οκτώ εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω οπότε πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα τα έχουμε προς το τέλος του μήνα” και συνέχισε: “δεν υπάρχουν νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, αλλά από την αρχή η αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε κάτι το ύποπτο στον θάνατο του Τζορτζ”. Αν δεν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις το σώμα του τραγουδιστή δεν μπορεί να παραδοθεί στην οικογένεια του.

Η αιτία για το θάνατο του George Michael ήταν ασαφής από τους ιατροδικαστές. Τον 53χρονο τραγουδιστή τον βρήκε ο σύντροφός του, Fadi Fawaz, την ημέρα των Χριστουγέννων, στο σπίτι του, στην Αγγλία.

Ο George Michael είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά είχε αρνηθεί ότι ήταν εξαρτημένος από αυτές, ενώ ο μάνατζερ του τραγουδιστή είχε δηλώσει ότι πάλευε με την κατάθλιψη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR