counter

Πόσο κοντά είναι ο γάμος του με την Ελευθερία Παντελιδάκη;

Πόσο κοντά είναι ο γάμος του με την Ελευθερία Παντελιδάκη;
Πόσο κοντά είναι ο γάμος του με την Ελευθερία Παντελιδάκη;

Γιώργος Γιαννιάς

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην Κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας “Espresso” μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς για την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού όλα αυτά τα χρόνια και απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να  είναι ένα βήμα πριν την επισημοποίηση της σχέσης του  με το μοντέλο Ελευθερία Παντελιδάκη.

Γιώργος Γιαννιάς

Σχετικά με την πολύχρονη σχέση του ο Γιώργος Γιαννιάς είπε: «Και ποιον θα ενδιέφερε το τι θα έλεγα εγώ για τη σχέση μας; Όλοι στη ζωή μας έχουμε αγάπες, έρωτες και χωρισμούς. Έτσι, σαν άνθρωπος έχω κι εγώ τη δική μου σχέση και είμαι μια χαρά. Δεν το κρύβω αλλά και δεν το διατυμπανίζω», ενώ για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γάμο, ο ίδιος εξήγησε: «Είμαι 32 ετών, μεγάλωσα σε μια οικογένεια μεγάλη και θέλω να κάνω κι εγώ μια αντίστοιχη. Αλλά πρώτα απ’ όλα θέλω να είμαι εγώ έτοιμος για κάτι τέτοιο ψυχολογικά και ειδικότερα να έχω προχωρήσει στη δουλειά μου, ώστε να είμαι ήρεμος για να στήσω κι εγώ την οικογένειά μου. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα».

Μιλώντας για την επαγγελματική του πορεία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε δεν έκρυψε ότι «Τα πρώτα μου βήματα δεν ήταν εύκολα και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να βρω τον δρόμο μου. Πέρασα δύσκολα οικονομικά, παρ’ όλο που οι γονείς μου με βοηθούσαν στα άκρως απαραίτητα για τη διαβίωσή μου. Χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να βρω μια σοβαρή δουλειά και να βγάζω κάποια χρήματα για να αυτοσυντηρούμαι. Ήταν δύσκολα αλλά το αγαπήσαμε όλοι μας αυτό και όταν έχεις την οικογένειά σου δίπλα σου, τα πράγματα είναι λίγο πιο ανώδυνα. Και ναι, έχω νιώσει αδικημένος. Δηλαδή, έκανα κάποια πράγματα που δεν συμβάδιζαν με τα όνειρά μου και ένιωσα ότι δεν μου έδιναν τον χώρο και την ευκαιρία να κάνω αυτό που θέλω. Σιγά – σιγά, όμως, τα κατάφερα και κάνω πλέον αυτό που θέλω».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR