counter

Πόσες φορές απέτυχε πριν γίνει γνωστός;

Πόσες φορές απέτυχε πριν γίνει γνωστός;
Πόσες φορές απέτυχε πριν γίνει γνωστός;

Φώτης Σεργουλόπουλος

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.

Στη «Μεσημεριανή Μελέτη» βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε για τις αποτυχίες πριν γίνει ευρύτερα γνωστός , τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και το νέο του δημιούργημα, το bar – restaurant “Shamone”.

Για το πώς βρέθηκε στον κόσμο της τηλεόρασης, ο γνωστός παρουσιαστής και performer παραδέχτηκε: «Ο άνθρωπος κάνει διαδρομές. Κοίταξε το ότι έκανα θέατρο, να σπουδάσω δραματική σχολή και στο εξωτερικό, ήταν για την αγάπη μου για το θέαμα. Οπότε και αυτό που κάνω έχει σχέση με αυτό. Αφού έκανα ραδιόφωνο, αφού μπήκα στα περιοδικά, έφτασα στην τηλεόραση», ενώ για τη γνωριμία του με τη Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε: «Με τη Μαρία γνωριστήκαμε το 1988. Ήμασταν ηθοποιοί, δεν είχαμε δουλειά και βρήκαμε ένα σεμινάριο για άνεργους ηθοποιούς. Βρεθήκαμε εκεί πέρα, γιατί παίρναμε σχολεία και κάναμε μαθήματα θεάτρου».

Σχετικά με το πώς προέκυψε για πρώτη φορά η μεταξύ τους συνεργασία, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Εκείνη ήταν στο ΚΛΙΚ και εγώ είχα κάνει μια εκπομπή στο ΣΚΑΙ. Μεγάλη αποτυχία, χάλια. Δεν ήταν καλό καθόλου. Και έτσι την πήρα τηλέφωνο, έτσι αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Και όταν μετά αργότερα έγινε αρχισυντάκτρια στο ΚΛΙΚ, πέσαμε στα πόδια του διευθυντή να με πάρει στο ραδιόφωνο. Ξεκίνησα να κάνω πρωινή εκπομπή, Τρίτη με κόψανε. Δεν ήμουν καλός, κόμπλαρα. Τον παρακάλεσα και με έβαλε Σαββατοκύριακο 6 η ώρα το πρωί, που δεν με άκουγε κανένας». Για το «Κάτσε Καλά» του ΑΝΤ1 και την πρώτη τηλεοπτική τους συνεργασία ανέφερε πως έγινε μετά από διαμεσολάβηση ο γνωστός φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος, ο οποίος τον έφερε αρχικά σε επαφή με την Άννα Δρούζα: «Και συναντήθηκα με την Άννα Δρούζα και έκανα το Κατσε Καλά. Δευτέρα έκανα το δοκιμαστικό, Πέμπτη ήμουν αέρα. Μετά έφυγε η Άννα, γιατί άλλαξε κανάλι. Κάναμε ακροάσεις και λέω στην Άννα Πρετεντέρη, “να φέρω και μια φίλη μου που είναι καλή;” Και ήταν η καλύτερη!».

Δες τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μιλάει για τη σχέση του με τη Μαρία Μπακοδήμου και για το πώς χρησιμοποίησε το ταλέντο του στο να πλέκει βιενέζικες καρέκλες για να ζήσει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR