counter

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έτσι του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου την εγκυμοσύνη της

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έτσι του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου την εγκυμοσύνη της
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έτσι του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου την εγκυμοσύνη της

Τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιμένει με αγωνία τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθαν τη χαρμόσυνη είδηση είναι ο πρώην συνεργάτης της και καλός της φίλος, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή πώς του ανακοίνωσε η Ιωάννα Μαλέσκου ότι είναι έγκυος. 

Διαβάστε επίσης: Kωνσταντίνος Δανιάς: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντρoφος της Iωάννας Mαλέσκου και πατέρας του παιδιού της

«Μου επιβεβαιώθηκε ότι εμπνέω μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που συναναστρέφομαι πρωτίστως φιλικά. Ήμουν από τους πρώτους που το έμαθαν τον Σεπτέμβριο. Είχαμε βρεθεί, ήταν να πάμε κάπου, κάτσαμε για καφέ και να φάμε και εκεί πέρα μου το εκμυστηρεύθηκε το μεγάλο χαρμόσυνο γεγονός. Χάρηκα πολύ. Για να είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσω το μυστικό, δεν το είπα ούτε σε συγγενείς ούτε σε κολλητούς φίλους. Δε ξέρω το φύλο του μωρού, είναι κάτι πολύ αδιάκριτο για να το ρωτήσω» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Σχετικά με τον σύντροφο της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνο Δανιά, ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε: «Ο σύντροφός της είναι το ίδιο υπέροχος και φωτεινός άνθρωπος, όπως η Ιωάννα!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR