counter

Πόσα χρήματα ξοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για χριστουγεννιάτικα δώρα;

Πόσα χρήματα ξοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για χριστουγεννιάτικα δώρα;
Πόσα χρήματα ξοδεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για χριστουγεννιάτικα δώρα;

Η βασίλισσα Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου, αγαπά πολύ τα Χριστούγεννα καθώς και τις υπόλοιπες γιορτές και συνηθίζει κάθε χρόνο να κάνει ευφάνταστα δώρα σε όλη τη οικογένειά της.

Πόσα είναι όμως τα χρήματα που ξοδεύει για την αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων;

Ένας πρώην βοηθός της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψε στην εφημερίδα “The Sun” ότι η βασίλισσα ξοδεύει περίπου 33.000 ευρώ για να ψωνίζει δώρα κάθε χρόνο.

Βέβαια, δεν πρόκειται μόνο για αντικείμενα που προορίζονται μόνο για τα βασιλικά μέλη και την οικογένεια της αλλά και στο προσωπικό του παλατιού.

Στα 620 δώρα που αγοράζει επιλέγει συνήθως βιβλία, γυαλικά ή άλλα αντικείμενα από το σχετικό κατάστημα που διαθέτει το βασιλικό ανάκτορο.

Ωστόσο, το 2020 είναι μια περίεργη και δύσκολη χρονιά και δεν είναι ακόμη σαφές αν θα γίνει η ανταλλαγή δώρων.

H βασιλική οικογένεια συνηθίζει να περνά τις γιορτές των Χριστουγέννων στην εξοχική τους κατοικία στο Sandringham, ωστόσο αυτή την περίοδο βρίσκονται στο παλάτι, ενώ η βασίλισσα πέρασε μεγάλο διάστημα της καραντίνας στην κατοικία της στο Μπέρκσαιρ.

Παράλληλα όπως όλα δείχνουν, ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους, Άρτσι, θα περάσουν τις γιορτές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR