counter

Πόπη Τσαπανίδου: "Είμαι δυσλεκτική, έχω αγοραφοβία, κλειστοφοβία, φοβάμαι αεροπλάνα & γιατρούς"

Πόπη Τσαπανίδου: "Είμαι δυσλεκτική, έχω αγοραφοβία, κλειστοφοβία, φοβάμαι αεροπλάνα & γιατρούς"
Πόπη Τσαπανίδου: "Είμαι δυσλεκτική, έχω αγοραφοβία, κλειστοφοβία, φοβάμαι αεροπλάνα & γιατρούς"

Πόπη Τσαπανίδου

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου. Η Πόπη Τσαπανίδου με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που διακρίνει τον λόγο της μίλησε στον δημοσιογράφο για όλα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στοιχεία του εαυτού της που αν μη τι άλλο έχουν ενδιαφέρον γιατί μας συστήνουν μια άλλη εικόνα της, αυτή πίσω από τις κάμερες.

«Δεν υπήρξα ποτέ ροζ ή γατούλα. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να χάνω την αθωότητά μου από τότε που ήμουν 6 ετών. Όλο αυτό το μωρουδίσιο και το ανέμελο. Είναι σαν να γεννήθηκα υπεύθυνο άτομο. Από μικρή αντί να βγαίνω και να παίζω, καθόμουν και πάλευα με τον εαυτό μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την προσπάθειά μου, πριν πάω καν νηπιαγωγείο, να καταφέρω να γράψω το Β και το Δ. Τα μπέρδευα τρελά, ούτε να τα πω δεν μπορούσα εύκολα. Έχω αγοραφοβία. Φοβάμαι πχ. Να κυκλοφορώ μέσα σε κόσμο μόνη μου, αισθάνομαι άβολα όταν πηγαίνω σε ένα καινούριο μέρος και όπου κι αν πάω, φροντίζω να κάθομαι με την πλάτη στον τοίχο. Επίσης πάσχω από κλειστοφοβία, η οποία κάποια χρόνια πριν ήταν τόσο έντονη που περνούσα με δυσκολία μέσα από τα τούνελ στο δρόμο. Παλιότερα φοβόμουν επίσης τα αεροπλάνα και τους γιατρούς, αλλά αυτά τα έχω ξεπεράσει πλέον.»

Όσο για τα προσωπικά της εκείνη παραδέχεται:

«Υπήρξα πάρα πολλές φορές πολύ μεγάλη κότα στα προσωπικά μου. Δεν είναι κάτι που δεν έκανα γιατί φοβήθηκα. Είναι κάτι που δεν έκανα όταν ήθελα να το κάνω, με αποτέλεσμα να χάσω κάποια χρόνια. Έπρεπε, δηλαδή, να έχω φύγει νωρίτερα από πράγματα.»



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR