counter

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι της

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι της
Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι της

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινότητας της, αλλά και διάφιρες σκέψεις της.

Πρόσφατα, η γνωστή δημοσιογράφος πόζαρε μπροστά σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο δεν ήταν δικό της και αποκάλυψε για ποιο λόγο δεν στολίζει σπίτι της.

«Να ‘μαι και ‘γω εδώ! Μπροστά από δέντρο που δεν είναι δικό μου, γιατί δεν μ’ αρέσει να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι μου, αλλά συμμετέχω -ακόμα και με το ζόρι- στους στολισμούς δέντρων όλων των μελών της οικογένειας, κάποιες φορές μάλιστα κουβαλώντας τις μπάλες που θέλω να βλέπω (βλέπε προηγούμενο post χεχε) ή ακόμα και το ίδιο το δέντρο, όπως αυτό στη φωτό, αληθινό και σε γλάστρα για να το στείλουμε μετά τις γιορτές εκεί όπου ανήκει μέσω γεωπόνου που θα αναλάβει να το φυτέψει όπως πρέπει! Και για να μην σου αφήσω αναπάντητα ερωτήματα -και καλά- δεν στολίζω για να γλυτώσω τη θλίψη που μου προκαλεί το ξεστόλισμα μετά. Αρκούμαι σε σκόρπιες γκλιτερένιες μπάλες εδώ και εκεί, φωτάκια, κεράκια και κατασκευές που θυμίζουν δέντρο αλλά δεν είναι! Ξέρω αυτή μου η άρνηση κρύβει κάποιο ψυχολογικό θέμα, αλλά μην ανησυχείς για μένα… το φροντίζω εντατικά και δεν είμαι καθόλου μίζερη και λυπημένη τις γιορτές. Αντίθετα χοροπηδώ ολημερίς τραγουδώντας “θα πλέξω τούλι για τον Χριστούλη”, όλο τον Ρουντολφ το ελαφάκι, “ολ αι γοντ φορ κρίστμας”, με τελευταίο χιτ μου της Άντζυς της Σαμίου “Tα πιο γλυκά Χριστούγεννα”! Γιατί κέφια αγαπητέ έχουμε τρελά ακόμα και χωρίς δέντρο στο ντεκόρ μας! Αμ πώς! Καλές γιορτές λοιπόν, με υγεία. Και χρόνια πολλά με ψηφιακές αγκαλιές και φιλιά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

ΥΓ αντιχριστουγεννιατικοδεντρίτες για να σας δω εδώ στα σχόλια; Γιατί δεν στολίζεις δέντρο εσύ;», έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε την ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR