counter

Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της
Πόπη Μαλλιωτάκη: Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά εναντίον της

Νομικά κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη στρέφεται η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία ανέφερε πως σκέφτεται μαζί με τον γιο της να κάνει τη ζωή της ριάλιτι.

Δείτε επίσης - Γενέθλια για την Πόπη Μαλλιωτάκη - Η εντυπωσιακή τούρτα αλά.. Beyonce και οι ευχές του Πάνου Κιάμου

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη στρέφεται νομικά κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τρίτης η δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Λαζαρίδη, Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία ανέφερε πως οι γονείς και οι αδερφές του, όταν άκουσαν την δήλωση της Πόπης Μαλλιωτάκη έγιναν έξαλλοι και της ζήτησαν να στραφεί νομικά με όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσουν και να προστατέψουν τη μνήμη του εκλιπόντος.

«Είναι απαράδεκτο να λες ότι πρόκειται να κάνεις κάτι, χωρίς καν να υπάρχει συναίνεση. Είναι αδιανόητο, έστω για τα τυπικά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας.

Παράλληλα στο protothema.gr μίλησε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, η οποία ανέφερε: ««Στη ζωή της η κυρία Μαλλιωτάκη να κάνει ό,τι θέλει έχει κάθε δικαίωμα. Κανένας μας δεν την έχει ενοχλήσει ούτε εκείνη ούτε το παιδί όλα αυτά τα χρόνια. Όμως όταν αναφέρεται στον Μπάμπη και ειδικά με αυτά που λέει τώρα, πως θέλει να κάνει ταινία κομμάτι της κοινής τους ζωής θα πρέπει να είναι προσεκτική καθώς κανένας μας δεν σκοπεύει να της δώσει την άδεια. Ακόμα και για διαφημιστικούς λόγους να τα λέει όλα αυτά δεν της το επιτρέπω. Εδώ δεν ξέρουν και οι δυο μάνα και γιος που είναι ο τάφος του παιδιού μου, καθώς έχουν να πατήσουν χρόνια να του ανάψουν ένα κερί, θα βγάλουν την ζωή του στη φόρα και μάλιστα χωρίς την γνώμη μας. Που τα είδαν αυτά. Επειδή βλέπω ότι εκτός από την εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, τα λέει και αλλού, ήρθε οι στιγμή να λάβουμε τα μέτρα μας. Έχω ήδη επικοινωνήσει με την δικηγόρο μου την Κατερίνα Μαυροειδή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Η ίδια στη ζωή της μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει, να πηγαίνει όπου θέλει και με όποιον θέλει, να φωτογραφίζεται όπως θέλει, όμως ό,τι έχει σχέση με τον Μπάμπη Λαζαρίδη εκεί έχουμε λόγο κι εμείς κι ειδικά σε τέτοια ρεζιλίκια που ετοιμάζεται να κάνει».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR