counter

Πολύ γνωστή Ελληνίδα είχε σοβαρό τροχαίο με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο!

Πολύ γνωστή Ελληνίδα είχε σοβαρό τροχαίο με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο!
Πολύ γνωστή Ελληνίδα είχε σοβαρό τροχαίο με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο!

Τίνα Μεσσαροπούλου

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, είχε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, η Τίνα Μεσσαροπούλου στη Γλυφάδα με τα παιδιά της.

Όλα συνέβησαν σε αστραπιαίο χρόνο, καθώς η ίδια δεν είχε διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβαινε, δήλωσε μιλώντας αποκλειιστικά στο FTHIS.GR. «Οδηγούσα κανονικά στη μεσαία λωρίδα, μέχρι που μία κοπέλα που ερχόταν από την αριστερή, έστριψε το τιμόνι δεξιά για να μην πέσει στον μπροστινό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα μου –πιο συγκεκριμένα στην πόρτα μου, που δεν μπορούσα να βγω, και να με “πετάξει” στη δεξιά λωρίδα. Ευτυχώς, για καλή μας τύχη, φορούσαμε όλοι τις ζώνες μας και δεν ερχόταν κάποιο άλλο όχημα από δεξιά…» λέει στο FTHIS.GR η δημοσιογράφος.

Στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου βρίσκονταν οι δύο γιοι της που κοιμόντουσαν. «Τα παιδιά είναι καλά, μόνο στον μικρότερο έχει μελανιάσει λίγο το πηγούνι του, χωρίς να χρειάζεται ράμματα, ενώ εγώ από το τράνταγμα έβαλα κολάρο -είχα πρόβλημα με το αυχενικό- και έκανα ακτινογραφία για τη μέση».

Να σημειωθεί ότι ένα παρεμφερής ατύχημα είχε πάθει ξανά η Τίνα Μεσσαροπούλου, πριν από περίπου δέκα χρόνια, στο ίδιο σημείο –με διαφορά 100 μέτρων-, αλλά χωρίς να υπάρχουν υλικές ζημιές. 

Διαβάστε επίσης:  Το "καρφί" της Αφροδίτης Γραμμέλη στον Λάκη Λαζόπουλο για τις εκπομπές του. "Ελπίζω να καταλάβει γιατί δεν..."

 


 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR