counter

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μενούνος

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μενούνος
Πολύ δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μενούνος

Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Μενούνος, η οποία τις τελευταίες ώρες θρηνεί μια ακόμη απώλειά στην οικογένειά της.

Ο λόγος για τον πολυαγαπημένο της θείο, αδερφό του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή, με την παρουσιάστρια να τον αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μενούνος ανέβασε μια ασπρόμαυρη κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου, Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του. Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (ο σύζυγός της) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες. Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος.

Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του. Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα».

Θυμίζουμε πως η Μαρία Μενούνος έχασε τον Μάιο τη μητέρα της, η οποία πέθανε την Κυριακή του Πάσχα μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου σταδίου 4.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR