counter

Πολύ δύσκολες στιγμές για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πολύ δύσκολες στιγμές για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου
Πολύ δύσκολες στιγμές για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Στο πένθος έχει βυθιστεί από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου το ελληνικό βόλεϊ μετά την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Κουτουλέα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Βαγγελης Κουτουλέας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Μεσσηνιακό και ακολούθησαν Παναθηναϊκός, Κτησιφώντας, Πανελλήνιος, Ιωνικός. Σαν προπονητής σάλας δούλεψε στον Ιωνικό, ΓΕΜ και ΠΑΟΚ, πριν πάει σε Αγγλία και Κύπρο. Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά και στο μπιτς βόλεϊ, που ήταν η μεγάλη του αγάπη και ήταν πρωταθλητής Ελλάδας, παίζοντας σε τελικό 11 φορές.

Η ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Συντετριμμένη από τον θάνατο του Βαγγέλη Κουτουλέα είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς ο εκλιπών ήταν εκτός από φίλος της και κουμπάρος της. Η παρουσιάστρια τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Instagram.

“Από σήμερα ο κόσμος του βόλεϊ είναι φτωχότερος. Ο κόσμος των καλών και χαμογελαστών ανθρώπων, ολιγαριθμότερος. Είχα την τιμή στη ζωή μου να είμαι αθλήτριά του, φίλη του και κουμπάρα του. Σ' ευχαριστώ Βαγγέλη μου γιατί μόνο με όμορφες στιγμές έχεις στολίσει τις μνήμες μου. Όμως γιατί τόσο νωρίς, τόσο άδικα, τόσο νέος; Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε θαυμάζω, πόσο σε αγαπώ, πόσο σ'ευχαριστώ. Μόνο τώρα ψελλίζω μουδιασμένη καλό ταξίδι...» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR