counter

Πολιτισμός! Ηθοποιός έκανε αρραβώνα & η πρώην σύζυγος τηλεφώνησε για ευχές

Πολιτισμός! Ηθοποιός έκανε αρραβώνα & η πρώην σύζυγος τηλεφώνησε για ευχές
Πολιτισμός! Ηθοποιός έκανε αρραβώνα & η πρώην σύζυγος τηλεφώνησε για ευχές

Ο 50χρονος Johnny Depp ανακοίνωσε ότι θα αρραβωνιαστεί τη νέα του μνηστή Amber Heard, γεγονός που προκάλεσε σούσουρο στη showbiz και σοκ στις πολυάριθμες θαυμάστριες του ηθοποιού. Μόνο ένας άνθρωπος έμεινε εντελώς ανέπαφος από την είδηση του επικείμενου αρραβώνα και αυτός δεν ήταν άλλος από την πρώην γυναίκα του, Vanessa Paradis.

O Johnny Depp ήταν ζευγάρι με την Vanessa Paradis για 14 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει και 2 παιδιά, τη Lily και τον John που μετά το χωρισμό μένουν με τη μητέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Johnny Depp πήρε τηλέφωνο την πρώην γυναίκα του και της ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάζεται την 27χρονη Amber Heard. Η Vanessa Paradis του ευχήθηκε τα καλύτερα καθώς και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι ζευγάρι με τον Γάλλο τραγουδιστή Benjamin Biolay.

O Johnny Depp γνωρίστηκε με την Amber Heard στα γυρίσματα της ταινίας τους The Rum Diary το 2010 και ξεκίνησαν να βγαίνουν λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με την Vanessa Paradis. To ζευγάρι σύμφωνα με πηγές είναι πολύ ερωτευμένο ενώ ο Johnny Depp, χάρισε στη νέα του αγαπημένη για τον αρραβώνα ένα πλατινένιο μονόπετρο με ζαφείρι πολλών καρατίων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR