counter

"Πόλεμος" στο πρωινό του Mega για το μορφωτικό επίπεδο του Παντελή Παντελίδη

"Πόλεμος" στο πρωινό του Mega για το μορφωτικό επίπεδο του Παντελή Παντελίδη
"Πόλεμος" στο πρωινό του Mega για το μορφωτικό επίπεδο του Παντελή Παντελίδη

Μάχη στο Πρωινό mou για τον Παντελή Παντελίδη

Πεδίο μάχης έγινε το πλατό του “Πρωινό mou” με αφορμή το βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα σχετικά με την παρουσίαση δίσκου του Παντελή Παντελίδη. Μια ερώτηση του δημοσιογράφου άναψε φωτιές και έκανε έξαλλο τον Άρη Καβατζίκη ο οποίος δήλωσε ότι η μουσική του συγκεκριμένου καλλιτέχνη δεν πάει την ελληνική μουσική μπροστά.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Παντελή Παντελίδη αν θεωρεί ότι η μουσική του, πάει την ελληνική μουσική μπροστά, και εκείνος απάντησε πως δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος του έχει πει ότι η μουσική του έχει κάτι το διαφορετικό. Πόλεμο κανονικό πυροδότησε η δήλωση αυτή του ανερχόμενου αυτοδημιούργητου τραγουδιστή! 

Έτσι ξεκίνησαν όλα! Ποιος είδε τον Άρη Καβατζίκη και δεν τον φοβήθηκε. Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να λέει πως τα media εστιάζουν σε καλλιτέχνες που δεν πάνε την ελληνική μουσική μπροστά. Σημείωσε επίσης ότι ένα περιοδικό έχει εξασέλιδο αφιέρωμα την Ελένη Χατζίδου και όχι σε κάποιον καλλιτέχνη που διαγράφει 20ετή πορεία στη μουσική. Ελισάβετ Σπανού και Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισαν να επιτίθενται στον δημοσιογράφο παίρνοντας το μέρος του Παντελή Παντελίδη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε λόγο για το μορφωτικό επίπεδο του Παντελή Παντελίδη και τότε ο Άρης Καβατζίκης ύψωσε τον τόνο της φωνής του και ξεκίνησε ο πόλεμος: “Μη βάζεις λόγια που δεν έχω πει στο στόμα μου”.

Η ατάκα όμως εξόργισε τον Πέτρο Κωστόπουλο ήρθε από το στόμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ο οποίος για να υποστηρίξει τον Παντελή Παντελίδη ανέφερε τον Στράτο Διονυσίου. Ο νεαρός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός ήθελε να πει ότι δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει πανεπιστήμια για να κάνεις καριέρα στο τραγούδι. Αυτή του η ατάκα όμως έκανε έξαλλο τον Πέτρο Κωστόπουλο που του απάντησε:

“Αν ξαναβάλεις στο στόμα σου τον Παντελή Παντελίδη, με το Στράτο Διονυσίου θα φας τον καφέ στο κεφάλι”!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR