counter

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει ο Verka Serduchka από τη Eurovision- “Συνέχεια ακούμε συναγερμούς”

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει ο Verka Serduchka από τη Eurovision- “Συνέχεια ακούμε συναγερμούς”
Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει ο Verka Serduchka από τη Eurovision- “Συνέχεια ακούμε συναγερμούς”

Ο Verka Serduchka έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό εξαιτίας της εκκεντρικής εμφάνισής του στον μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2008, στον οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Ο κατά κόσμων Ουκρανός καλλιτέχνης Andriy Mykhailovych Danylko, μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και τη δημοσιογράφο Ορυάνα Δημητρά για τον πόλεμο που γίνεται στη χώρα του.

«Είμαστε σε έναν χώρο προβών στο Κίεβο, σε έναν χώρο που μαζευόμαστε για τη δουλειά. Συνέχεια ακούμε συναγερμούς, είχαμε ανέβει στην ταράτσα για να δούμε κάποιους βομβαρδισμούς σε μία κοντινή περιοχή. Είναι απίστευτο να κοιτάς έναν δρόμο που έχεις κυκλοφορήσει χιλιάδες φορές και με αυτά τα ειρηνευτικά μπάνερ και ο δρόμος να είναι εντελώς διαλυμένος. Δεν το φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή κάτι εκκρίνεται. Όλο αυτό το διάστημα είμαι στο σπίτι μου, στο διαμέρισμά μου. Έχουμε φτιάξει κωμικούς ρόλους ο ένας στον άλλον και γενικά το έχουμε ρίξει στην πλάκα για να σκοτώσουμε τον φόνο. Κοιτάς τον δρόμο και είναι άδειος κι αυτό σε τρομάζει. Τις πρώτες τρεις ημέρες όταν χτυπούσαν οι σειρήνες, είχαμε πάει σε καταφύγιο σε ένα παλιό σοβιετικό κτήριο. Οι συνθήκες ήταν άθλιες και αργότερα μαζευόταν όλο και πιο πολύς κόσμο και γι΄ αυτό επιστρέψαμε στο σπίτι και τρέχουμε στα καταφύγια όταν χτυπάνε οι σειρήνες. Για να μην πιάνουμε χώρο στο καταφύγιο επειδή μαζεύομαι γυναίκα και παιδιά. Φοβόμαστε και ανησυχούμε αλλά για κάποιο λόγο είμαι ήρεμος. Στην αρχή νόμιζα ότι όλα αυτά γίνονται για εκφοβισμό. Θυμάμαι ότι μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει όλο αυτό παρατήρησα ότι εύποροι άνθρωποι του Κιέβου φυγάδευαν τις οικογένειές τους. Κοιμάμαι τα ξημερώματα γιατί οι βομβαρδισμοί γίνονται το βράδυ. Πρέπει να κουβαλάμε το χιούμορ μαζί μας», είπε ο Verka Serduchka στην εκπομπή του Mega.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR