counter

Πολ Ευμορφίδης: Ο Dragon του ΑΝΤ1 που ταξίδεψε με ποδήλατο από την Αθήνα μέχρι το Νεπάλ και από εκεί στο Έβερεστ

Πολ Ευμορφίδης: Ο Dragon του ΑΝΤ1 που ταξίδεψε με ποδήλατο από την Αθήνα μέχρι το Νεπάλ και από εκεί στο Έβερεστ
Πολ Ευμορφίδης: Ο Dragon του ΑΝΤ1 που ταξίδεψε με ποδήλατο από την Αθήνα μέχρι το Νεπάλ και από εκεί στο Έβερεστ

Ο Πολ Ευμορφίδης, είναι ένας άνθρωπος που σίγουρα, με τη ζωή του προκαλεί εντύπωση, αφού εκτός του ότι είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες, ιδιοκτήτης της παγκοσμίου πλέον φήμης εταιρίας COCO -MAT, έχει κάνει κάτι που για πολλούς μοιάζει ακατόρθωτο.

Ο Πολ Ευμορφίδης σε φιλανθρωπική εκδήλωση στη Βάρκιζα το 2015

Πήγε στο Έβερεστ με το ξύλινο ποδήλατο που όλοι έχουμε δει και θαυμάσει από την COCO -MAT! Ο ένας από τους πέντε Dragons του νέου show που έρχεται στον ΑΝΤ1, “Dragons' Den” έχει πείσμα αλλά και μεθοδικότητα, μιας και η αποστολή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Φυσικά, όπως λέει το ρητό "Όλα μοιάζουν ακατόρθωτα, μέχρι να τα κάνεις να συμβούν"!

Το ταξίδι προς το Έβερεστ και το ποδήλατο

Με «συνοδοιπόρο» το WWF Ελλάς και με κεντρικό σύνθημα "Move for Nature: Challenge yourself- Save your planet", έχοντας ως στόχο την αφύπνιση των πολιτών γύρω από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, αλλά και τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την ενίσχυση του έργου του WWF Ελλάς, ο Πολ Ευμορφίδης διένυσε με το ξύλινο ποδήλατό του μια απόσταση 7.500 χιλιομέτρων, ξεκινώντας στις 8 Ιανουαρίου 2020 από την Αθήνα. Μέσα σε 3 μήνες, βρέθηκε σε 8 διαφορετικές χώρες, με τελικό προορισμό το Νεπάλ, απ' όπου και ξεκίνησε για να ανέβει την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μέτρων.

Η εμφάνιση του Πολ Ευμορφίδη, είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο δρόμο του, ο ίδιος όμως δεν έχει ποτέ κρύψει τον εναλλακτικό, για ορισμένους και εκκεντρικό, τρόπο ζωής του.

«Οι νέοι πρέπει να αναζητήσουν τον εαυτό τους που είναι μεγάλος και απλώνεται και όχι να τον κρύβουν μέσα σ΄ ένα καναπέ» , δήλωσε με στόμφο ο κύριος Ευμορφίδης ενώ παρότρυνε τους νέους με το χαρακτηριστικό του χιούμορ να ακολουθήσουν το παράδειγμα του. “Αυτό που μπορεί να το κάνει ένας γέρος σαν και εμένα, μπορούν να το κάνουν και αυτοι”», είπε στην Συνέντευξη Τύπου για το εγχείρημά του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πολ Ευμορφίδης διέσχισε με το ξύλινο ποδήλατό του συνολικά 8 διαφορετικές χώρες: Αθήνα, Τουρκία, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Ιράν, Ινδία, Νεπάλ. Εκεί, ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR