counter

Ποιου Έλληνα τραγουδιστή είναι αδελφές οι κυρίες που βλέπετε; Η ομοιότητα είναι εμφανής

Ποιου Έλληνα τραγουδιστή είναι αδελφές οι κυρίες που βλέπετε; Η ομοιότητα είναι εμφανής
Ποιου Έλληνα τραγουδιστή είναι αδελφές οι κυρίες που βλέπετε; Η ομοιότητα είναι εμφανής

Τα 42 του χρόνια έκλεισε ο Γιώργος Μαζωνάκης την Τρίτη 4 Μαρτίου και το γιόρτασε με την οικογένειά του, λίγους επώνυμους φίλους και τους αγαπημένους συνεργάτες του. Όπως πάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν άψογος οικοδεσπότης και έκλεψε την παράσταση με την εμφάνιση και το στυλ του. Κομψός, με ανεβασμένη διάθεση και έχοντας τις αδελφές του στο πλευρό του γιόρτασε τα γενέθλια του και πέρασε την πιο όμορφη βραδιά με τους καλεσμένους του.

Η Βάσω και η Μαρία, οι αδελφές του Γιώργου Μαζωνάκη δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό του. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του και ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν στα γενέθλιά του, ενώ εισέπραξε το πιο θερμό φιλί από τη Βάσω και τη Μαρία.

Η Βάσω Μαζωνάκη είναι η αδελφή με την οποία έχουν τις περισσότερες ομοιότητες, όπως και το ίδιο χρώμα ματιών. Ενώ, η Μαρία Μαζωνάκη αν και δεν του μοιάζει πολύ έχει τη ροκιά του αδελφού της μέσα της και της αρέσει να πειραματίζεται με την εικόνα της. Το στυλ της είναι εκκεντρικό και είναι λάτρης των tattoo. Μάλιστα, η Μαρία Μαζωνάκη εκτελεί χρέη υπεύθυνης για ότι χρειαστεί ο τραγουδιστής στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται. Του έχει τρελή αδυναμία και είναι το δεξί του χέρι.

Η Βάσω Μαζωνάκη από την άλλη προτιμά άλλο στυλ. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και μαύρες γόβες σε κλασική γραμμή τόνισε το μακιγιάζ της με ένα κόκκινο κραγιόν. Αυτή και ο Γιώργος Μαζωνάκης μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και οι δυο τους περνούν αρκετές ώρες μαζί. Τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα κάτι που φάνηκε και στα γενέθλια του αγαπημένου μας τραγουδιστή.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR