counter

Ποιος παρουσιαστής τηρεί τις παραδόσεις και έφτιαξε χριστόψωμο!

Ποιος παρουσιαστής τηρεί τις παραδόσεις και έφτιαξε χριστόψωμο!
Ποιος παρουσιαστής τηρεί τις παραδόσεις και έφτιαξε χριστόψωμο!

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Eίναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους παρουσιαστές ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης και γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα τιμώντας τις παραδόσεις και φτιάχνοντας το πατροπαράδοτο χριστόψωμο. Ο λόγος για τον Θοδωρή Δρακάκη που στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, παραμονή Χριστουγέννων, ανήρτησε την φωτογραφία που βλέπετε ευχόμενος στους followers του "Χρόνια Πολλά".

Ο Θοδωρής Δρακάκης είναι ένας άνθρωπος που τρέφει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και δεν παραλείπει να αφιερώνει χρόνο για εκείνη ακόμα και αν οι ρυθμοί των επαγγελματικών του υποχρεώσεων είναι έντονοι. Ο παρουσιαστής, δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στην κουζίνα για να δημιουργήσει αρτοποιήματα. Ο Θοδωρής Δρακάκης, το Πάσχα του 2013 ανήρτησε και πάλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ποζάροντας μπροστά από τον ξυλόφουρνο με το φτύαρι ανά χείρας, δώρο ενός πολύ καλού του φίλου. Ο Θοδωρής Δρακάκης βρίσκεται αυτές τις γιορτινές ημέρες στο εξοχικό του στην Τήνο που υπεραγαπά και την επιλέγει και ως προορισμό για να ξεκουράζεται την περίοδο του καλοκαιριού.

Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι είναι λάτρης των παραδόσεων και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα από ζεστές οικογενειακές στιγμές με το άρωμα ενός…πεντανόστιμου χριστόψωμου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR